Espanyol

Lazo, més pólvora en atac

Espanyol. L’extrem, que arriba procedent de l’Almeria, va reconèixer que està molt “il·lusionat” perquè serà “un pas endavant” per a la seva carrera

Amb la incertesa de la continuïtat de Raúl de Tomás, l’Espanyol continua reforçant l’atac. Després que aquest dilluns es presentés el davanter centre procedent del Llevant Dani Gómez, ahir va ser el torn de Lazo, un extrem de 26 anys que arriba procedent de l’Almeria per a les properes cinc temporades, fins al juny del 2027.

En les primeres paraules com a blanc-i-blau, Lazo va expressar que té moltes ganes d’ajudar l’equip amb “gols i assistències”. També va destacar les seves virtuts dins el terreny de joc: “Soc un jugador molt ràpid, amb bon joc amb les dues cames, i també tinc una bona rematada i desmarcatge.” Pel que fa a la posició que pot ocupar dins el camp, va reconèixer que se sent més còmode per la banda esquerra, ja que és on acostuma a jugar. Tot i això, no tanca la porta a jugar “on el mister vegi que puc oferir el màxim”.

El jugador, format al planter del Real Madrid, arriba a l’entitat blanc-i-blava després de tres temporades a l’Almeria, on ha mostrat la seva millor versió com a futbolista, amb un total de 112 partits oficials, tots a segona divisió, i un balanç de 19 gols i 12 assistències. Ara ha aterrat a l’Espanyol amb l’objectiu de continuar progressant. “És un repte molt il·lusionant i molt bonic. Aquest any serà clau perquè vull continuar creixent com a futbolista i com a persona. Crec que serà un bon any per a tots i serà un pas endavant per a la meva carrera”, va afirmar l’andalús.

Marxa Embarba

El setè fitxatge de l’Espanyol ha arribat a través d’un intercanvi amb l’Almeria. Mentre que Lazo es posarà a les ordres de Diego Martínez, Embarba es posarà a les de Rubi. Així doncs, l’extrem de 30 anys deixa Cornellà-el Prat després de dues temporades i mitja en què el seu rendiment ha anat de més a menys. Marxa després de 93 partits oficials, entre lliga i copa del Rei, i havent marcat 11 gols. Aquest traspàs permet a l’Espanyol alliberar massa salarial i, a més, rebrà prop d’un milió d’euros.

Matías Vargas, traspassat al Xangai Port

L’argentí, que el curs passat va jugar cedit a l’Adana Demirspor, ha posat punt final a la seva etapa com a blanc-i-blau. Vargas va arribar el 2019 a canvi de 10,5 milions d’euros i finalment no ha tingut el protagonisme que s’esperava d’ell. Marxa havent disputat 57 partits oficials, amb només 5 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)