Espanyol

Braithwaite: “Vull marcar gols, però el més important és l’equip”

Martin Braithwaite ha estat presentat com a jugador de l’Espanyol. El davanter no ha volgut parlar gaire del Barça i s’ha centrat en el projecte que comença a l’RCDE Stadium. “No és el moment de parlar del que ha passat els últims mesos. Avui és un dia molt feliç i vull parlar de l’Espanyol. Comparteixo els valors del club. Ha estat una decisió fàcil”, ha explicat. “No soc una persona que m’importi el que diuen de mi. Hi ha coses a fer aquí, a l’Espanyol. He vist un club que em vol, em valora, i per mi és molt important.”

Amb Braithwaite i la sortida frustrada de Raúl de Tomás, l’Espanyol té molts jugadors al davant. “Soc davanter i vull marcar gols, però el més important és l’equip. Jugaré on em digui l’entrenador”, ha explicat l’exblaugrana. Assegura que està preparat per debutar. “És l’objectiu, sempre. L’objectiu de tots. És bo que hi hagi molts jugadors, cada entrenament és important, i a mi em va bé”. Braithwaite ha detectat “molta energia” en Diego Martínez. “Crec que serà fàcil jugar amb aquests companys, veig bona connexió i tinc la sensació que aquí estem en família. Així guanyarem partits.”

El director esportiu, Domingo Catoira, ha explicat: “Podem trobar a faltar un especialista de banda, però l’últim dia prioritzàvem la qualitat i el nivell de les arribades per davant del número. I la versatilitat que ens pot aportar Martin, reunia molts factors com perquè fos una prioritat”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció