Espanyol

Diego Martínez: “Necessitem el millor de cadascú”

L’entrenador de l’Espanyol, Diego Martínez, ha avisat de la dificultat del partit de demà contra l’Elx (14h). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Gestió de la pressió

“Sobre el paper no hi ha res. L’Elx serà un rival difícil, però creiem en les nostres possibilitats i confiem en l’equip. Sabem que és un partit molt important perquè volem sumar de tres en tres i tornar a sentir la connexió amb l’afició que vam tenir contra el Valladolid. Serà complicat. La pressió l’estem gestionant com tots els equips. En el nostre cas, veig progressos col·lectius. Hi ha partits millors i pitjors, però no es pot negar que sempre competim i estem en el partit. Demà hem de trobar la nostra millor versió, sabent que no serà fàcil. Ni pel rival, ni per l’horari o el poc temps de recuperació. Però tot ha de servir d’estímul”.

L’equip està on volia?

“Els punts ajuden a créixer més de pressa i sentir-te segur. L’equip ha merescut més dels que té. Crec que necessitem harmonitzar els millors moments del partit amb els no tan bons. És important que tinguem fiabilitat defensiva. Tot i això, crec que hem crescut i millorat. Hem de procurar fer partits més complets. És el nostre camí de creixement. L’equip està avançant, però no estem en el punt que volem, podem i estarem”.

Estat dels jugadors

“Falta un entrenament. No sabem si podrem comptar amb Óscar Gil. Fins ahir a la nit no teníem cap novetat respecte al virus estomacal, per sort. Avui és el segon dia de post partit, que és quan el futbolista té pitjors sensacions de recuperació. Tenim partit a les 14h i intentarem recuperar-nos al màxim físicament i mentalment. El partit de demà ens il·lusiona i volem competir per aconseguir els tres punts”.

Partit trampa

“La lliga és igualada. Amb tres partits en una setmana això es complica més perquè als equips que no estem acostumats a aquest ritme ens costa més. Tot el món està conscienciat. L’Elx vindrà amb necessitat, però nosaltres també la tenim. Hem de fer la nostra feina amb intel·ligència. Ser contundents quan estiguem bé i fiables quan no. I hem de connectar amb l’afició. Necessitem el millor de cadascú. Quan no arribi el físic, que ho faci la mentalitat col·lectiva, l’alè de l’afició i que competim junts”.

L’Elx

“La classificació no és tan important. L’Elx té jugadors de molt bon nivell. Ve d’un canvi d’entrenador i això produeix incertesa pel que puguin fer. Un equip amb necessitat i gana sempre és més perillós”.

L’Espanyol, un equip aspirina?

“Si alguna cosa tenen els pericos, almenys pel que he vist fins ara, és esperit de rebel·lia. Hem de rebel·lar-nos contra tot: contra l’etiqueta ben o malintencionada i contra el pessimisme”.

Puado

“Està en un gran moment. Ha millorat el rendiment i està amb més confiança. Ens aporta molt. Quan arribi la cirereta del gol o l’assistència ja serà espectacular, però la seva evolució té una tendència ascendent i positiva. És el camí. Que tingui ocasions significa que està allà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)