Espanyol

Puado: “Els nostres mals tenen solució, hem de posar-hi més atenció”

El davanter de l’Espanyol Javi Puado, ha atès als mitjans de comunicació per valorar la situació de l’equip després de l’empat al RCDE Stadium contra el cuer, l’Elx (2-2). El barceloní es va estrenar en la lliga després de tenir diverses oportunitats de gols en les deu jornades anteriors:

Punts que s’escapen

“Teníem diversos partits encaminats per sumar els tres punts però se’ns van escapar. No estem del tot contents però treballem per corregir els errors i millorar”, ha comentat l’atacant.

Entorn preocupat

“Entenem la preocupació de la gent davant de la falta de punts. A nosaltres també ens agradaria tenir-ne més, estem fent bons minuts però no es trasllada a la puntuació. L’afició ens ha d’animar com ho ha fet fins ara i lluitarem per oferir victòries”

Situació personal

“Tinc ganes de guanyar més que de fer gol. El més important és sumar els tres punts contra el Mallorca perquè és el que necessitem. Si puc fer algun gol o assistència millor”.

Solucions?

“La bona notícia és que els nostres mals tenen solució. Hem de posar més atenció a les jugades a pilota aturada per tal que no ens facin més gols”, ha declarat el barceloní.

Diferència amb altres anys

“Hem tingut èpoques en les quals la puntuació no era la que volíem. Em centro en aquest curs, l’equip està amb confiança i ganes. Volem allargar els bons moments dins dels partits, hi ha un bon vestidor i el cos tècnic creu en nosaltres. Hem d’intentar millorar i corregir els errors per veure un Espanyol molt més amunt en la taula.

El proper rival

“A Mallorca hem de fer un partit molt complet. Ells prioritzen el tema defensiu però tenen jugadors a dalt que et poden fer mal. Al tècnic el coneixem i sabem com treballa però anirem a guanyar”, ha sentenciat el davanter blanc-i-blau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)