Espanyol

L’estrena més desitjada

Espanyol. Javi Puado va fer el seu primer gol en el que va de curs contra l’Elx. L’atacant no marcava des del 12 de març contra el Llevant

Javi Puado va treure’s en l’últim partit contra l’Elx el pes d’una motxilla que començava a incomodar. El barceloní va estrenar-se com a golejador aquesta temporada després de gaudir de diverses ocasions en les anteriors deu jornades i, fins i tot, topar amb els pals de la porteria rival. L’atacant, que no marcava des del passat 12 de març en un partit contra el Llevant, lluita per mostrar el seu millor nivell després d’un inici de temporada frenat pels problemes físics. “He viscut la meva situació tranquil, intentant millorar i treballar per a l’equip. Tinc ganes de guanyar més que de fer gol. El més important és sumar els tres punts contra el Mallorca perquè és el que necessitem i, si puc fer algun gol o assistència, millor”, va comentar en la roda de premsa que va oferir. Puado entén la preocupació de l’entorn pel mal inici de l’equip, però llança un missatge de tranquil·litat: “Entenem la preocupació de la gent davant de la falta de punts. A nosaltres també ens agradaria tenir-ne més, estem jugant bons minuts però no ho traslladem en puntuació. L’afició ens ha d’animar com ho ha fet fins ara i nosaltres lluitarem per oferir-los victòries.” El davanter, de 24 anys, jove però ja veterà dins del club periquito, diu: “Hem d’intentar millorar i corregir els errors per veure un Espanyol molt més amunt en la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.