Espanyol

Diego Martínez: “Ens ha faltat precisió però em quedo amb l’actitud”

L’entrenador de l’Espanyol, Diego Martínez, ha atès als mitjans de comunicació poc després que el seu equip esgarrapés un punt de la seva visita al Mallorca (1-1). El gallec ha valorat l’empat de l’equip blanc-i-blau, la reacció al gol local i la millora posterior amb l’empat.

L’empat

“Hem de valorar el gran esforç de l’equip. Em quedo amb la primera part amb personalitat, control tot i que ens ha faltat decisió en el tram final”, ha explicat l’entrenador de l’Espanyol.

Els canvis

“Amb Puado estàvem 4-4-2, durant els partits hi ha diversos sistemes. Hem quedo amb l’actitud de l’equip però ens ha faltat precisió en els últims metres”.

La llàstima

“Ens ha faltat efectivitat ja que hi ha hagut alguna situació de superioritat abans de l’1-1, però també ens enfrontàvem a una defensa ben treballada que sap el que fa”

Possible penal a Ángel

“En directe veig que la pilota surt disparada a fora i després li toca a l’àrbitre i al VAR. Si no comento jugades que ens perjudiquen no ho faré en aquesta tampoc”, ha assenyalat Diego Martínez.

Anàlisi

“El partit estava trencat amb l’1-0 i ens ha faltat la precisió en l’última passada per tal que acabessin en ocasió. El Mallorca també ha tingut l’embranzida final tot i que els hem aturat bé. La intenció era anar per l’1-2, veia que es podia guanyar el partit però no ha pogut ser i s’ha de mirar endavant”

Positivisme

“S’ha d’activar el mode supervivència, ja ho vaig dir. Per esgarrapar punts i per competir. Hem guanyat només un partit dels últims sis i n’hem perdut només un. L’equip continua creixent i progressant, sap el que fa però s’ha de veure el vas en positiu encara que el que volem és sumar de tres en tres”, ha comentat el tècnic periquito.

Millora lleugera

“Sembla que som com les formigues que necessitem treballar molt per millorar. Hem mantingut la porteria a zero al descans, hem encaixat de seguida però hem reaccionat i això és una fortalesa que tenim. Hem de treballar molt els partits, els detalls però la sensació de competitivitat i per moments de bon joc davant d’un rival molt fort com a local”, ha sentencia Diego Martínez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)