Espanyol

L’1x1 de l’Espanyol

Per Paula Muriel

Pacheco (90’)
VENUT
Una de les pitjors nits que recordarà el de Badajoz. Poc li va durar la porteria a zero, i al final se’n va endur una golejada que va suposar el títol de lliga per a l’etern rival. No va poder fer res en cap cas per evitar-ho.
Óscar gil (90’)
aBATUT
Somiarà durant dies amb Balde, i és que ahir va ser un autèntic malson per al d’Alacant. No hi havia color entre la qualitat dels dos laterals, i el blaugrana el va superar en totes les accions. Els dos primers gols van arribar pel seu costat.
Montes (90’)
DESAFORTUNAT
Intentava donar sortida a la pilota i també baixava a recuperar la possessió, però l’esfèrica mai recorria més de 10 metres en poder de l’Espanyol. Lewandowski li va guanyar la posició en el gol que va obrir la llauna.
Sergi Gómez (45’)
IMPRECÍS
Li va venir gran, el plantejament ofensiu del Barça en busca de la rúbrica del títol. No només va haver d’estar pendent del pitxitxi de la lliga, sinó també de les entrades des de segona línia dels jugadors blaugrana i es va veure superat.
Cabrera (90’)
FLUIX
La seva tasca consistia a cobrir l’esquena d’Oliván quan Raphinha i Kounde pujaven per la banda dreta, però no va estar gaire afortunat i els dos rivals van passar-li per sobre amb relativa facilitat. Va millorar en el segon temps.
Brian Oliván (84’)
PATIDOR
Una disputa aèria amb Kounde en el minut 2 va provocar que el francès veiés la groga i estigués mesurat durant la resta del partit. Tot i així, va tenir molta feina amb les constants pujades del lateral i va patir molt intentant parar-lo.
N. Melamed (87’)
BARALLADÍS
Se les va tenir amb Busquets, i és que les castanyes entre els dos eren d’anada i tornada. A la mitja hora de joc va voler sorprendre Ter Stegen amb una rematada de cap. Jordi Alba va rebre una groga per donar-li una puntada.
Sergi Darder (90’)
DESESPERAT
El capità s’apagava a mesura que observava que el vaixell s’enfonsava. Va ser penalitzat amb una targeta groga per una enganxada amb Gavi en la protesta d’una falta. Va servir un bon centre a Braithwaite, que no va ser aprofitat.
Denis Suárez (45’)
SUPERAT
Luis García va apostar per la seva titularitat en un partit de màxima transcendència, encara que el gallec no va donar la talla en la complicada missió d’aturar Pedri. Una pèrdua seva es va convertir en el tercer del Barça.
Braithwaite (55’)
DOLGUT
Va abandonar el terreny de joc amb molèsties i, si es confirma una lesió, serà una gran baixa per als blanc-i-blaus en la seva lluita per la salvació. Abans del descans va poder marcar, però el seu antic company ho va impedir.
Joselu (90’)
LLUITADOR
Després de les crítiques abocades contra la directiva, Joselu va ser un dels més actius. Va intentar tot el que tenia al seu abast, però entre Christensen i Araujo les va veure magres. Amb el seu gol, ja en suma 10 a la lliga.
puado (45’)
NEUTRE
Va entrar fred i Kounde va aprofitar-ho per guanyar-li l’esquena en el quart gol. Per compensar-ho, va marcar el primer de l’equip.
CALERO (45’)
CANVIAT
De central va passar a mig centre i és que Luis García el prefereix al davant de Vini Souza. Correcte en predisposició.
PEDROSA (35’)
ATENT
Va salvar el cinquè del Barça refusant una pilota perillosa des de dins de l’àrea.
koleosho (6’)
MINUTS
L’italià va tornar a jugar amb el primer equip, cosa que no succeïa des de l’agost.
expósito (3’)
aire
Va donar sort al seu equip, ja que va entrar i Joselu va marcar el segon gol.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)