Espanyol

L’Espanyol dona a conèixer les samarretes del curs 2023/24

L’Espanyol ha donat a conèixer a través dels propis mitjans les noves indumentàries que vestiran els seus jugadors durant la temporada 2023/24. La primera samarreta manté les franges verticals blanc-i-blaves mentre que la segona torna al vermell i la tercera combina el negre i el blanc, en una camiseta inspirada en el model del curs 1996/97.

Les principals novetats de la primera samarreta és una franja central blanca, el color que predomina, a diferència de la d’aquest curs en què el blau era el color predominant.

En la segona es recupera el vermell, un clàssic en la història del club tot i que es combinen detalls a les mànigues on s’alternen al blanc i el blau.

Per a la tercera, el color predominant és el blanc i el negre amb una fina franja blava que separa les dues meitats de la samarreta.

El club ha anunciat que els seus aficionats ja podran comprar des d’avui mateix les tres indumentàries a totes les RCDEStore oficials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)