Espanyol

Aguirre i Bordalás, amb la xarxa de pescar a Cornellà

Espanyol. El Mallorca, segons el mitjà mexicà TUDN, ha presentat una primera oferta de cinc milions per César Montes, per ara insuficient

Oficialitzat l’adeu de Joselu Mato i amb Sergi Darder desfullant la margarida, la fuga de talent de l’Espanyol mira ara cap a l’eix central. Dos noms a la rampa de sortida: César Montes i Leandro Cabrera. Segons la informació del mitjà mexicà TUDN, el Mallorca hauria ofert cinc milions d’euros al club blanc-i-blau pel traspàs de Montes. L’oferta ha estat denegada, però la partida d’escacs tot just ha començat. És un primer tempteig del Mallorca, que sap que haurà d’apujar l’oferta, bàsicament perquè l’Espanyol no es pot permetre perdre diners en l’operació. El club blanc-i-blau ha invertit vuit milions d’euros en César Montes i està disposat a escoltar ofertes a partir dels deu milions.

El Mallorca sap que l’Espanyol no podrà retenir jugant a segona divisió un futbolista que s’ha revalorat ràpidament després del seu bon mundial a Qatar i del seu alt protagonisme en els últims sis mesos a l’Espanyol. Amb Luis García va ser titular en nou dels onze partits que va jugar. Tres gols com a blanc-i-blau. L’Espanyol també sap que Montes és una prioritat per a Javier Aguirre. L’entrenador del Mallorca va deixar clar públicament el seu interès a contractar el seu compatriota. A més, el club blanc-i-blau és sabedor que la venda de Lee Kang-in pot deixar molts diners a la caixa del Mallorca i, per tant, no té pressa per vendre i esperarà el temps que convingui. El futbolista, per la seva banda, vol apostar per un projecte sòlid a primera divisió i la categoria de plata li queda petita. Totes les cartes són damunt la taula.

L’altre nom propi és el de Leandro Cabrera. El central uruguaià podria tornar a Getafe. Bordalás, renovat recentment fins al 2025, ja el va tenir a les seves ordres el 2018 i veuria amb bons ulls el seu retorn. Cabrera té una clàusula alliberadora en el contracte que li permetria sortir cedit aquest mateix estiu si un altre club paga el cent per cent del seu salari. Com en el cas de Montes, la voluntat de Cabrera és continuar a primera divisió.

CÉSAR MONTES

Javier Aguirre ha contactat amb ell, el Mallorca ha fet el pas i l’Espanyol aguanta pacient

LEANDRO CABRERA

Amb Bordalás renovat fins al 2025, l’interès del Getafe per l’uruguaià creix
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)