Espanyol

L’Espanyol confia el projecte esportiu a Fran Garagarza

El basc assumeix la direcció esportiva per les quatre properes temporades

Dues setmanes després de la destitució de Domingo Catoira com a director esportiu l’Espanyol ja ha tancat el seu relleu amb l’arribada d’una de les opcions preferides del club. Fran Garagarza s’ha convertit aquest matí en el nou director esportiu del conjunt blanc-i-blau, amb l’objectiu de construir un projecte a llarg termini, i és que el basc ha signat un contracte per les properes quatre temporades.

Garagarza, que arriba després de deixar el Wolverhampton Wanderers de la Premier League, on era assistent tècnic de l’entrenador Julen Lopetegui, arriba a l’equip periquito amb l’aval que li donen els 14 anys que va estar treballant a l’Eibar, deu d’ells com a director esportiu, amb qui va construir un projecte per arribar des del futbol semiprofessional a primera divisió. L’objectiu principal d’aquesta primera temporada per a Garagarza serà, lògicament, el retorn a primera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)