Espanyol

Luis García: “Ens hauria agradat començar a casa, però tenim il·lusió”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis García, ha fet una valoració del calendari que afrontarà l’equip aquesta temporada en la segona divisió. El tècnic asturià ha lamentat no debutar a casa, però ha assegurat que treballaran al màxim per arrencar bé i aconseguir l’objectiu del curs: tornar a primera. Són declaracions als canals oficials del club:

El debut contra l’Albacete

“Estem acceptant el calendari tal com és. Està clar que ens hagués agradat moltíssim començar a casa amb la nostra gent, però ens tocarà viatjar a Albacete. És un molt bon equip, que ha jugat el play-off d’ascens a primera, i que manté l’entrenador. Sabem la dificultat que té el partit, però estem amb il·lusió i entusiasme. Tenim ganes de començar a treballar amb els jugadors per arribar el més preparats possibles a aquest primer duel”.

L’estrena a casa

“El segon partit serà a casa contra el Racing i serà especial retrobar-nos amb l’afició. Són els que ens ajudaran en els moments més complicats. Esperem fer-los gaudir molt aquest any i donar victòries. Entre tots hem d’aconseguir que l’estadi sigui un fortí i poder sumar de tres en tres. Aquesta serà una de les bases per aconseguir l’objectiu”.

La pretemporada

“Tenim moltes ganes de començar a treballar i traçar el camí que volem seguir i quin equip volem ser en totes les fases del joc. Volem ser un equip reconeixible i aconseguir l’objectiu, que és tornar a la primera divisió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)