Espanyol

Un sidral amb Braithwaite

Espanyol. El davanter danès, que no vol jugar a segona A, abandona sense avisar la concentració de l’equip a Marbella, tot i que hi acaba tornant

Sidral dels grossos a l’Espanyol, amb Martin Braithwaite com a protagonista. El davanter danès no vol jugar a segona divisió A i després d’estar quatre dies a Marbella, on l’equip periquito duu a terme un stage de pretemporada, es va negar a jugar el primer amistós de pretemporada contra el Cadis de diumenge, va agafar la maleta i va tornar cap a Barcelona sense donar explicacions.

“És una sorpresa inesperada, i alhora desagradable”, va explicar ahir el director esportiu, Fran Garagarza, que va comparèixer davant dels mitjans i va parlar sense embuts. “Jo ja venia parlant amb ell en reunions privades, i ell evidentment ja m’estava avançant que no volia ser-hi, que volia buscar una sortida, una possible solució a la seva situació. Però aquesta és molt clara: el jugador té contracte amb l’Espanyol, el club hi compta perquè és importantíssim, i a partir d’aquí poc cal parlar”, va indicar. “Ell entén que no hi vol estar i punt, i no hem pogut fer-hi res, jo no el puc lligar, però evidentment això que ha passat és molt seriós i hi ha una gran decepció. Per descomptat, no ho permetrem ni a ell ni a ningú, l’Espanyol està molt a sobre de tot això”, va continuar Garagarza, que va revelar que el jugador no li agafava el telèfon. “Li vaig trucar després del partit del Cadis, però no em va respondre, no respon a les meves trucades”, va assegurar. “Hem tingut dues converses amb el seu agent, que està donant la cara per explicar-nos la situació, però ell mateix ens diu que ha decidit sortir de la concentració i que no hi ha res més”, hi va afegir el director esportiu, que també va dir que no tenen ofertes per al danès, de 32 anys, segon màxim golejador dels blanc-i-blaus el curs passat amb deu gols. El serial va fer un altre gir de guió ahir al vespre, perquè Braithwaite va decidir tornar a la concentració de Marbella, tal com va avançar RAC1. El club, de tota manera, preveu aplicar-li el codi disciplinari.

Koleosho, traspassat

L’Espanyol va anunciar el traspàs de Luca Koleosho al Burnley. El club blanc-i-blau conservarà un percentatge dels drets del futbolista, de 18 anys, que ja havia debutat amb el primer equip, en cas d’una venda futura. El contracte de Koleosho amb el club blanc-i-blau expirava el 30 de juny i el jugador havia declinat l’interès per renovar.

GIR DE GUIÓ

El danès es va reincorporar ahir a l’estada de Marbella, però rebrà multa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)