Espanyol

Pol Lozano: “Hem d’acostumar-nos des de ja a guanyar”

Un dia després d’aconseguir una meritòria victòria contra Las Palmas (2-1), l’Espanyol continua posant-se a punt de cara a l’inici de la lliga a segona. Un dels golejadors del duel contra els insulars, Pol Lozano, ha atès als mitjans de comunicació amb un to ambiciós, però a l’hora prudent: “Hem d’acostumar-nos des de ja a guanyar i habituar-nos a ser protagonistes dels partits. Contra Las Palmas ha estat una bona prova i és important anar sumant”, ha explicat el migcampista, que afegia: “Quan surten les coses és més fàcil, però ja està. Hem de seguir en aquesta línia”, ha afegit el jugador del planter blanc-i-blau.

En el pla personal, el jugador ha explicat que se sent “còmode” de manera que l’entrenador, Luis García, vol de l’equip i d’ell: “En aquest tram de pretemporada has d’anar adquirint sensacions i els conceptes que busca el tècnic. Queda moltíssim , cal anar a poc a poc”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)