Espanyol

Brian Oliván: estic al 120% per tornar l’Espanyol a Primera

L’Espanyol està preparat per començar la temporada. Una campanya que no és la somiada, perquè competiran a la categoria de plata, però que afronten amb moltes ganes. Aquest diumenge s’estrenen contra l’Albacete, al Carlos Belmonte, a les 19:30 h. Avui, després de l’entrenament habitual, Brian Oliván, qui va arribar la temporada passada del Mallorca i serà una peça important pel conjunt perico ha fet les seves declaracions davant els mitjans.

“Físicament, estic al 100% i mentalment estic al 120% amb el projecte. Amb el cap posat amb l’objectiu que em marco personal de tornar l’Espanyol a primera divisió que és on hem d’estar.” El lateral esquerre, que el curs passat va disputar fins a 33 partits amb la samarreta blanc-i-blava està convençut i compromès amb l’equip, però sap que no ha estat ni serà fàcil: “Ha estat una pretemporada difícil, sobretot mentalment, al final, la gent arriba tocada després d’un descens. Però veig que hem fet un reset i estem molt posats i totalment convençuts.”

És sabut per tothom que segona no és una categoria senzilla. Oliván ho té clar, però això no els fa abaixar el cap: “Sabem que és una altra categoria, un rival a qui li tenim molt respecte, però es tracta de començar a sumar de 3 en 3 per aconseguir l’objectiu. Només pensem en la victòria del cap de setmana per poder començar amb bon peu.”

I finalment, el futbolista no s’ha oblidat de dedicar unes paraules a l’afició: “Només tenim paraules d’agraïment a l’afició. Venint d’una temporada superdifícil per ells tornen a respondre una vegada més. S’han esgotat 450 entrades i ara com ara ja s’han superat els carnets d’abonats respecte a l’any anterior. Estem molt agraïts i és una motivació més per donar el 120% en el terreny de joc i tornar l’Espanyol a primera, que també va per ells.”

Vadillo rescindit

L’Espanyol ha anunciat aquest migdia la rescissió del contracte d’Álvaro Vadillo. El futbolista i el club han arribat a un acord per la seva desvinculació quan encara li quedava un any de contracte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)