Espanyol

El capità Darder posa fi a la seva etapa a l’Espanyol

Espanyol. El club blanc-i-blau traspassa el mig al Mallorca per 8 milions d’euros i dos més en variables. El d’Artà ha sumat 245 partits com a periquito

L’Espanyol, a través d’un comunicat, va anunciar que Sergi Darder, el fins ara capità del primer equip blanc-i-blau, deixa de pertànyer a la disciplina del club després de fer-se efectiu el traspàs del jugador al Mallorca. El conjunt periquito ven el seu timoner al mig del camp i una referència també a fora per 8 milions d’euros més dos en variables a l’equip balear, complint el desig del futbolista de recalar a prop de casa seva i de continuar a la màxima categoria estatal.

Cor blanc-i-blau

Darder es va formar en el futbol de base de l’Espanyol fins que va ser traspassat al del Màlaga la campanya 2013/14, en la qual acabaria debutant amb el primer equip malagueny a primera amb només 20 anys (66 partits en total amb els andalusos), que el va vendre a l’Olympique de Lió per poc més de 13 milions d’euros.

L’Espanyol el va tornar a fitxar el curs 2018/19 després de tenir-lo cedit l’any anterior pagant als francesos precisament els vuit milions que cinc anys després han acabat rebent del Mallorca. Des de la seva arribada al conjunt espanyolista, el futbolista s’ha convertit en una peça bàsica en els esquemes de tots els entrenadors, i és que, el d’Artà ha arribat a acumular 245 partits al club entre la lliga a primera i segona, la copa i l’Europa League –38 de lliga, tots com a titular, 3.326 minuts i sis dianes només el curs passat.

El club, immòbil

A falta només d’un dia per al debut al Carlos Belmonte contra l’Albacete, els aficionats de l’Espanyol mostren la seva preocupació i neguit davant la quietud del seu club en el capítol de fitxatges. I és que, si bé és cert que el relleu en la direcció esportiva es va fer lentament i tard –Garagarza va agafar les regnes a finals de juny–, l’entitat periquita no ha fitxat –només han tornat de cessió cinc jugadors– i ha perdut vuit jugadors que tenia en propietat per ingressar, això sí, uns 17 milions.

LES XIFRES

245
partits
oficials amb l’Espanyol ha jugat Darder entre primera, segona, la copa i l’Europa League

PREOCUPACIÓ

A un dia del debut, a segona A, el club no ha incorporat cap nova cara nova a la seva plantilla

ELS MOVIMENTS

ALTES (0)
TORNEN DE CESSIÓ (5)
Dimata (NEC Nimega), Pol Lozano (Granada), Jofre Carreras (Mirandés), Sevensson (Dépor) i Miguelón (Cartagena).
BAIXES (8)
Sergi Darder (Mallorca), Koleosho (Burneley), Simo (Al-Arabi), Vilhena (Panathinaikos), Pedrosa (Sevilla), Joselu (Madrid), Víctor Gómez (Sporting Braga), Aleix Vidal (sense equip).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)