Espanyol

Comença la lluita a segona

Espanyol. L’equip blanc-i-blau busca endur-se els tres primers punts al camp d’un Albacete que va completar un molt bon curs 22/23

L’Espanyol debuta a segona A al camp de l’Albacete (19.30 h, M+), en un partit que els blanc-i-blaus afronten amb moltes ganes, tot i un estiu complicat, amb el trauma del descens i sense haver fet fitxatges. Luis García, però, creu que l’equip s’ha entrenat molt bé durant tota la pretemporada, i assegura que tot i les dificultats, han treballat amb intensitat i cohesió, i que arriben “amb molta il·lusió, amb ganes de fer les coses bé i sumar els tres punts”. El conjunt blanc-i-blau és conscient que el rival és un equip a tenir molt en compte, després que el curs passat realitzessin una gran temporada. Van ser el màxim golejador de la competició, i van arribar a disputar el play-off d’ascens.

Tot i disposar de només disset jugadors del primer equip Luis García es mostra tranquil, malgrat que això hagi provocat que el tècnic hagi hagut de fer algunes adaptacions en els conceptes de joc. Tot i així, assegura que mantindrà la seva idea de joc inicial. “Intentarem fer els possibles per trencar els automatismes de joc de l’Albacete i aconseguir la primera victòria”, afirma.

Tenim ganes de fer les coses bé; intentarem trencar els automatismes de joc de l’Albacete
Luis García
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)