Espanyol

Volen dos punts al final

Espanyol. L’equip blanc-i-blau, que domina en la primera part, veu com l’Albacete marca l’empat en el temps afegit i frustra el protagonisme de Pacheco, que atura dos penals

Albacete 1 Espanyol 1

ALBACETE:Bernabé, Djetei, Juanma, Riki, Higinio (Quiles, 52’), Manu Fuster (A. Pacheco, 78’)), J. Alonso, Olaetxea (Shashoua, 78’), C. Isaac (Medina, 66’), Álvaro R. i Glauder (Ros, 66’).ESPANYOL:Pacheco, Óscar Gil, Calero, Cabrera, Keidi Bare (Gragera, 78’), Pol Lozano, B. Olivan, Lazo (Di Mata, 66’), Melamed (Edu Expósito), Braithwaite i Jofre (Omar, 86’).GOLS:0-1 (40’) Calero. 1-1 (93’) Quiles.ÀRBITRE:Cordero Vega.T.G.:Olaetxea, Cristian i Shashoua, de l’Albacete, i Óscar Gil, Calero i Pol Lozano, de l’Espanyol.PÚBLIC:11.618 espectadors.

L’estrena de l’Espanyol va acabar amb empat al camp de l’Albacete, que va frustrar a última hora, en el temps afegit, el triomf blanc-i-blau i també el partidàs del porter Pacheco, que havia estat capaç d’aturar dos penals.

L’enfrontament entre els dos conjunts va estar marcat per un joc frenètic, amb anades i vingudes a una àrea i l’altra, tot i que el partit va tenir dues cares. A la primera meitat, l’Espanyol va sortir al terreny de joc amb molta seguretat ofensiva i va sorprendre els manxecs ja en els primers minuts amb ocasions clares de gol. De fet, ja al segon minut de partit, Melamed va estavellar una pilota al travesser, i després va ser Lazo qui també va tenir una oportunitat clara. Si bé l’Espanyol estava dominant en atac, en aspectes defensius va mostrar alguna dificultat, sobretot a les contres. Precisament en una contra, l’Albacete va provocar que Óscar Gil fes caure Julio Alonso a dins l’àrea, fet que va suposar penal. L’encarregat de xutar la pena màxima va ser Manu Fuster, que va veure com Pacheco en primera instància i després el pal aconseguien enviar la pilota fora.

Poc abans del descans, l’Espanyol, que seguia dominant, va aconseguir el gol després d’una bona centrada d’Óscar Gil, que va pentinar Cabrera i que va acabar rematant amb encert Calero (40’). Només dos minuts després, l’Albacete va poder empatar en un nou penal assenyalat a favor dels manxecs, per mans de Lazo, però que Pacheco va tornar a aturar a Manu Fuster, que no va tenir el dia.

A la represa, l’Espanyol va abaixar molt el ritme i va veure com els manxecs, completament superiors, arribaven amb agressivitat a l’àrea perica en nombroses ocasions, generant molt de perill. Al minut 78, Óscar Gil va salvar el gol en un xut des de la frontal de Quiles, que acabava d’entrar al terreny de joc.

Ja al temps afegit, en una nova arribada de l’Albacete, Quiles va aprofitar una centrada poc vistosa per rematar a porteria i empatar el matx (93’).

No hem pogut trobar una situació clara per poder matar el partit
Luis García
Entrenador de l’espanyol
L’empat aquí ens ha de servir per millorar. Anirem a mort a buscar els tres punts a casa