Espanyol

Ramis: “Som els únics que podem guanyar tres partits seguits”

Després de la remuntada sobre la botzina contra l’Eibar, l’Espanyol s’enfronta demà (16.15h) a l’Osca a l’Stage Front Stadium. Els blanc-i-blaus buscaran tres punts que els permeti continuar en posicions d’ascens directe i allargar la bona ratxa de resultats. En la prèvia d’aquest duel, Luis Miguel Ramis ha comparegut en roda de premsa, on ha explicat que Pacheco serà baixa per unes molèsties. En el seu lloc, jugarà Joan García.

Baixes per al partit

“Calero, Pacheco i Nico continuen amb molèsties. No podran participar demà”.

La victòria contra l’Eibar pot marcar un abans i un després en la temporada?

“És una victòria important pels tres punts, però per com va anar el partit, és evident que ens dona confiança. L’equip ja està centrat en el partit de demà. És important sumar tres punts més, pocs equips són capaços de sumar tres victòries consecutives i demà tenim l’opció. Som els únics que podem guanyar tres partits seguits”.

Què ha notat al vestidor?

“Recompensa al treball que fem setmanalment. Podeu veure després dels gols la unió que hi ha entre tots ells, com ho van celebrar. Això és un símptoma d’on volen anar, la seva responsabilitat. L’equip va aconseguir una victòria que reforça el treball que estan fent”.

Anàlisi del rival, l’Osca

“Cada vegada està més a prop del que vol ser l’equip. És un conjunt de nivell. Venen de fer molts bons números aquestes jornades. És un equip difícil. Haurem de treballar molt i fer les coses molt bé. La nostra setmana ha estat molt bona i confiem a fer un gran partit perquè ho necessitarem davant un rival que ve d’una molt bona dinàmica i uns bons números”.

Repte a partir d’ara

“El següent repte és continuar sumant punts. És veritat que ens hem d’aproximar més al que volem, en més minuts i més partits. Això ens ajudarà a estar més a prop del gol. Aquest és el camí. Fins a final de temporada hem de remar tots junts sabent que és difícil. Nosaltres intentarem aconseguir que l’afició estigui orgullosa de nosaltres”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)