Espanyol

En dinàmica ascendent

Espanyol. Els blanc-i-blaus, eufòrics per la victòria heroica a Ipurua, volen donar continuïtat als bons resultats contra l’Osca

L’espanyolisme encara viu instal·lat en un núvol. La miraculosa victòria contra l’Eibar, amb dos gols en el temps afegit, va fer embogir els jugadors, el cos tècnic i l’afició, conscients que el que s’havia aconseguit era molt més que tres punts. Setze jornades després, l’Espanyol tornava a trepitjar les posicions d’ascens directe. Una demostració que l’equip continua ben viu i en dinàmica ascendent pel que fa als resultats; en el joc hi ha més dubtes. Aquesta tarda, contra l’Osca, és moment de donar continuïtat a aquesta bona ratxa. Ningú, però, ha dit que serà fàcil.

El conjunt dirigit per Antonio Hidalgo arriba a Cornellà-el Prat després de golejar el Mirandés (0-3) i amb uns números com a visitant destacables. Són el segon millor equip fora de casa, amb quatre victòries, quatre empats i sis derrotes. A més, encadenen cinc partits consecutius invictes, amb nou dels últims 15 punts sumats. Sota pals, amb un total d’onze porteries a zero, hi ha l’ex blanc-i-blau Álvaro Fernández. A l’altra àrea, Pacheco és baixa i jugarà Joan García.

13 Partits guanyats 7

8 Partits empatats 11

7 Partits perduts 10

46 Gols a favor 23

33 Gols en contra 22

LA PRÈVIA

L’Osca està en una molt bona dinàmica. Els seus punts no es corresponen amb la categoria que té
Luis Miguel Ramis
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)