Espanyol

No hi ha manera

Espanyol. Els blanc-i-blaus tornen a ensopegar a domicili i perden l’oportunitat de situar-se, provisionalment, líders de segona

Alcorcón 1 Espanyol 1

ALCORCÓN:Anacker, Castro (Obi, 71’), Morillas, Rivas, Jacobo (Juanma, 92’), Chiki (Vico, 85’), Javi Lara (Addai, 71’), Javi Pérez, Víctor, Yan Eteki (Bilbao, 84’), Chema.ESPANYOL:Joan García, S. Gómez, Victor Ruiz, Cabrera, Puado (Lazo, 85’), Keidi Bare (Pol Lozano, 85’), Keita Balde (Pere Milla, 63’), Gragera (Gaston, 92’), Salvi Sánchez (Jofre, 63’), Braithwaite, Omar El Hilali.GOLS:0-1 (65’) Braithwaite. 1-1 (76’) Chema.ÀRBITRE:González Esteban.T.G.:Cabrera, Keita Balde, Rivas, Castro, Víctor Ruiz, Lazo.T.V.:Callís i Salvi Sánchez.PÚBLIC: 2.521 espectadors a Santo Domingo.

Nova ensopegada de l’Espanyol a domicili, i nova oportunitat desaprofitada. Els blanc-i-blaus van deixar escapar dos punts contra l’Alcorcón que els podrien haver situat líders de segona en espera del que faci aquesta nit (20.30 hores) el Leganés contra l’Amorebieta.

Els blanc-i-blaus van portar el ritme del joc, arribant amb insistència a la porteria rival, però un altre cop els va passar factura la falta de contundència en els metres finals. No va ser fins a la segona part que Braithwaite va obrir la llauna (65’), amb una excel·lent rematada de cap després d’una centrada mil·limètrica des de la banda dreta d’Omar El Hilali. Divuitè gol en la lliga per al danès, que semblava que tornaria a ser l’heroi del partit. L’alegria, però, va durar ben poc. Chema Rodríguez va aprofitar un refús a l’interior de l’àrea per restablir l’empat en el minut 76. Un altre cop, la defensa blanc-i-blava va fer aigües. En el temps afegit, Ramis va apostar pel jove Gastón Valles, un dels artífexs de la remuntada a Ipurua. Aquest cop, però, no es va repetir el miracle i l’Espanyol va marxar amb un empat insuficient.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)