Espanyol

Ramis: “Marxem amb un punt que no ens satisfà”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis Miguel Ramis, ha comparegut en roda de premsa després de l’empat contra l’Alcorcón (1-1). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Oportunitat desaprofitada per situar-se líders

“Hem fet una millor primera part que segona. Sabíem el tipus de partit que ens trobaríem quant a competitivitat, i hem respost bé durant tot el partit. Se’ns ha escapat per un golàs del rival. Efectivament, una oportunitat perduda. Marxem amb un punt que no ens satisfà. Havíem treballat per emportar-nos els tres punts. Cal seguir treballant perquè tot està molt igualat”.

Què li ha faltat a l’equip?

“Encertar les ocasions que hem tingut. Aquí els partits són difícils i has d’igualar aquest sentiment competitiu que t’imposa el rival al seu camp. Ho hem fet, però ens ha faltat més contundència en la definició”.

Expulsió de Salvi, quan aquest ja estava a la banqueta

“És un error de l’àrbitre perquè l’assistent que està al meu costat li diu “amonesta’l perquè ha entrat al camp”. L’àrbitre m’ha dit que l’ha expulsat perquè havia expulsat a dos de l’Alcorcón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)