Espanyol

Gragera: “Des del principi es va pensar que seria més fàcil del que en realitat és”

El migcampista de l’Espanyol José Gragera ha comparegut aquest matí en roda de premsa per fer balanç de la temporada i de la seva situació personal. L’asturià, titular en els darrers dos partits, ha estat autocrític, però també s’ha mostrat confiat en que aquest equip aconsegueixi l’ascens a final de curs. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Com està l’equip després del canvi d’entrenador i el triomf contra el Saragossa?

“L’equip està molt bé. Ha agafat molt aire amb la victòria. Tothom està molt motivat i aquest punt d’inflexió a Saragossa crec que serà vital. Hem vist molta unió amb l’afició, ho necessitàvem i volíem aconseguir la victòria fora de casa”.

Paper amb poc protagonisme a l’equip

“Tots els jugadors volem i desitgem jugar, però ho he afrontat des del treball. No em quedava un altre que continuar treballant i, al final, el que premia és el col·lectiu. Jo em centrava a treballar, saber que quan m’arribés l’oportunitat havia d’estar preparat i crec que aquesta preparació i treball mental ha estat important per poder encarar ara aquestes titularitats”.

En què consisteix la proposta de Manolo González?

“Manolo ha vingut amb molta iniciativa i molta passió per fer-nos guanyar. Proposa el mateix que feia amb l’Espanyol B, tenir aquesta clama amb la pilota i molta pressió, asfixiar sempre l’equip rival. És una proposta que s’assembla molt a la de Luis García. Tots els conceptes ja els tenim bastant assimilats”.

Situació de l’equip

“Està clar que si hi ha hagut tant canvi d’entrenador serà perquè també els jugadors tenim part de culpa que no estiguin sortint les coses, però la lliga és molt complicada. Hi ha molts equips que s’estan deixant punts, hi ha molta rivalitat i jo crec que des del principi es va pensar que seria més fàcil del que en realitat és. He estat anys a segona divisió i sabia que es podia complicar, però que hem de donar més de nosaltres està clar. Aquestes 11 finals que queden les hem d’afrontar partit a partit, però sent conscients que ens juguem molt. L’objectiu és molt bonic i l’hem de perseguir a mort”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)