Espanyol

Una baixa molt sensible

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau perd el màxim golejador de l’equip, Martin Braithwaite, per a les properes dues o tres setmanes per una ‘entorsi’ al genoll dret que es va fer a La Romareda

En l’estrena de Manolo González a la banqueta del primer equip, l’Espanyol va assaltar un camp complicadíssim, com és La Romareda. Un gol de Javi Puado en el minut 7 de partit va permetre als blanc-i-blaus marxar de Saragossa amb tres punts vitals per continuar vius en la lluita per aconseguir l’ascens directe a primera divisió. Les victòries de dos dels seus màxims perseguidors, l’Elx i l’Eibar, no deixaven marge d’error. Ara bé, el peatge que s’ha pagat per aconseguir aquest triomf és molt elevat, sobretot, per la lesió de Martin Braithwaite. Males notícies per a l’Espanyol en el moment més transcendental de la temporada.

El jugador més determinant de l’equip i màxim golejador de segona amb 18 dianes, es perdrà les properes dues o tres setmanes de competició per una entorsi al genoll dret, més conegut com un esquinç de grau 1. El futbolista es va lesionar en una de les últimes accions de la primera part. En una disputa dins l’àrea, Jair Amador va caure sobre el seu genoll i li va provocar una molèstia de la qual ja no es va recuperar. Després del descans, va ser substituït per Pere Milla. En un comunicat, l’entitat blanc-i-blava va confirmar ahir al migdia la lesió del davanter, sense especificar el temps de baixa. El més probable, però, és que no pugui participar contra el Tenerife a casa, ni tampoc en el Burgos-Espanyol del 29 de març ni en l’Espanyol-Albacete del 7 d’abril. Si les molèsties es mantinguessin, també podria perdre’s el decisiu partit contra el Leganés, líder de la categoria, el 12 d’abril.

Per si no n’hi havia prou, el matx a Saragossa va deixar un altre lesionat. Rubén Sánchez, que disputava el primer partit com a titular, va haver de demanar el canvi en el minut 27. Les proves han revelat que té un microtrencament fibril·lar al bessó de la cama dreta. En aquest cas, però, no està completament descartat per a dissabte.

Un altre dels futbolistes que van acabar tocats físicament va ser Brian Oliván, que a més va veure la cinquena targeta groga i es perdrà el duel contra el Tenerife. Hauria d’arribar sense problemes per al matx contra el Burgos. Victòria crucial en un partit molt accidentat.

MÀXIM GOLEJADOR

18
gols
ha marcat Braithwaite en 29 partits de lliga. És el pitxitxi de segona.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)