Espanyol

Propera parada: El Molinón

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau supera el Cartagena amb tres gols en la segona part, i acaba la temporada quart. Disputarà la primera eliminatòria del ‘play-off’ contra l’Sporting

Espanyol 3 Cartagena 0

ESPANYOL:Joan Garcia, Oscar Gil, Calero, Cabrera, Puado (Lazo, 82’), Keidi Bare, Pere Milla (Jofre, 62’), Aguado (Pol Lozano, 62’), Bauza (Melamed, 46’), Salvi Sánchez (S. Gómez, 74’), Braithwaite.CARTAGENA:Raúl Lizoain, Alcalá, Andy, Luis Muñoz (Narvaez, 62’), Ortuño (Real, 76’), Fontan (Darío, 62’), Calero, Musto (Álamo, 76’), Jairo (Diego, 61’), Olivas, Alarcón.GOLS:1-0 (55’) Puado. 2-0 (83’) Braithwaite. 3-0 (92’) Nico Melamed.ÀRBITRE:Fuente Ramos.T.G.:Calero.PÚBLIC:19. 029 espectadors a l’Stage Front Stadium.

L’Espanyol va fer els deures en l’última jornada de la lliga regular contra un Cartagena que no s’hi jugava res. Els gols de Puado, Braithwaite i Nico Melamed en la segona part van permetre als blanc-i-blaus signar una victòria molt important per afrontar la promoció d’ascens amb confiança i il·lusió, malgrat el joc pobre de l’equip, que, un dia més, va tornar a desesperar tota la parròquia blanc-i-blava ahir present a l’estadi.

Després d’un primer temps estèril, en què pràcticament no es va generar cap ocasió clara de perill, en el segon els periquitos van fer un pas endavant, van materialitzar les arribades més clares i van mostrar una cara molt diferent.

Un triomf que, afegit als tres punts que va aconseguir l’Eibar contra l’Oviedo (4-3), deixa els periquitos en la quarta posició de la taula. D’aquesta manera, els de Manolo González se les hauran amb l’Sporting de Gijón en la primera eliminatòria del play-off, amb el factor camp i empat a favor. L’anada es disputarà diumenge vinent a El Molinón (21 h), i la tornada serà a l’Stage Front Stadium el dijous 13 a la mateixa hora. Un avantatge que el conjunt català ha d’aprofitar per arribar a una hipotètica final, en què es trobaria el guanyador de l’altra semifinal, entre l’Eibar i l’Oviedo. Comença l’hora de la veritat.

El Leganés, a primera

L’equip que acompanya el Valladolid a primera és el Leganés. Els madrilenys van superar l’Elx (2-0) i es van adjudicar la segona plaça, que dona el bitllet directe per a la màxima categoria del futbol estatal. L’altra cara de la moneda és per a l’Amorebieta, que va perdre contra el Mirandés per la mínima, en un duel a vida o mort per als dos conjunts, i baixa a primera FEF, juntament amb l’Alcorcón, l’Andorra i el Vila-real B.

ELS VESTIDORS

Oviedo-Eibar 8/6 (18.30 h)
6è contra 3r
Sporting-Espanyol 9/6 (21 h)
5è contra 4t
Eibar-Oviedo 12/6 (21 h)
3r contra 6è
Espanyol-Sporting 13/6 (21 h)
4t contra 5è
Costa molt que ens guanyin. L’equip s’ha tret una llosa i arriba al ‘play-off’ amb molta confiança
Manolo González
entrenador de l’Espanyol
Sé que ens deixarem la pell per pujar a primera. Ens trobem en un moment en què som capaços de guanyar qualsevol rival
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)