Espanyol

El positivisme de Calero

Espanyol. El defensa veu el grup preparat per afrontar el ‘play-off’ amb garanties i per a la batalla a Gijón, on l’equip va perdre 2-0 en la lliga regular

Arriba l’hora de la veritat per a l’Espanyol. El club blanc-i-blau es juga la vida diumenge a El Molinón (21 h). L’ascens passa per Gijón i un home de la importància de Fernando Calero veu l’equip absolutament preparat per a la batalla: “Considero que arribem al play-off en un bon moment. És cert que hem encadenat molts empats, però també portem setze partits sense conèixer la derrota. En un play-off tot s’iguala molt, acostumen a ser partits molt tancats i jo ja firmo fer un únic gol si ens serveix per passar.” “Un error en aquest tipus d’eliminatòries et pot costar molt car i tirar per terra la feina de tot un any. Sabem que haurem de fer uns partits molt seriosos per no ser nosaltres qui cometi algun error. Tenim la tornada a casa i això és molt important.” En la lliga regular, l’Espanyol va perdre 2-0 a Gijón al mes d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)