Espanyol

Cabrera: “El ’play-off’ no és un càstig, és una oportunitat”

L’Espanyol afronta aquest diumenge (21h) contra l’Sporting de Gijón l’anada de les semifinals del play-off d’ascens. Leandro Cabrera ha comparegut aquest migdia en roda de premsa per valorar l’equip asturià i explicar com arriba l’equip en aquest tram decisiu de temporada.

Arguments per creure en l’ascens

“L’equip està molt optimista. Venim d’una ratxa molt bona amb molts partits sense perdre. Això ens dona molta confiança per afrontar aquests quatre partits. Ser un equip sòlid i fiable en defensa, en un play-off tens moltes possibilitats. Partim amb un avantatge de classificació en la lliga, però això no treu que el rival serà molt difícil. El diumenge anem a un camp difícil però volem aconseguir un bon resultat”.

Canvi de mentalitat

“Per sort, aquest equip té molts jugadors que ja saben el que és ascendir, i aquesta experiència et dona tranquil·litat. El play-off no és un càstig, sinó una oportunitat per ascendir”.

Importància de comptar amb Martin Braithwaite

“Tot l’any ha tingut molta importància a l’equip. És la nostra referència en atac. Serà un problema per als rivals. Intentarem ajudar-lo amb una bona defensa i donar-li les opcions que necessita. Si l’equip l’acompanya, tots sortim beneficiats”.

Quin Sporting esperes?

“Serà un equip que en els primers minuts ens apretarà molt, jugarà al nostre camp, com a la lliga. Ells arriben forts i amb confiança. No sortiran a guardar-se res, però sabem com contrarestar-ho. Nosaltres arribem en una bona dinàmica i hem de ser un equip fiable, que defensi bé i fem mal a dalt. En un play-off no hi ha favorits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)