Espanyol

“És un dels millors dies de la meva vida”

Manolo González Tècnic de l’Espanyol

“Tots cap aquí.” Van ser les paraules de l’entrenador blanc-i-blau, Manolo González, només entrar a la sala de premsa de l’Stage Front Stadium després d’haver certificat el retorn de l’Espanyol a la màxima categoria. El missatge, clar i concís, anava dirigit cap als membres del cos tècnic, que es van col·locar al seu voltant durant la compareixença davant els mitjans de comunicació. “Els estic molt agraït pel seu compromís. Són grans professionals que han fet un treball excel·lent. Ramis i Luis García també formen part d’aquest èxit.” El tècnic va admetre que els dubtes inicials eren “normals”. “Quan no has entrenat en el futbol professional, molta gent no hi confia. Ho entenc.” També va assegurar que es veu amb cor de continuar dirigint l’equip. “És el que vull, però no depèn només de mi. Si haig de marxar, m’estimaré el club de la mateixa manera. La meva continuïtat és secundària, l’important és que hem deixat l’Espanyol a primera divisió”.

També va parlar el director esportiu, Fran Garagarza. “El factor camp ha estat determinant. L’Espanyol no hauria d’haver baixat el curs anterior. Pujar de categoria era clau.”

ELS VESTIDORS

Mai de la vida m’hauria imaginat pujar a primera divisió amb l’Espanyol
Manolo González
entrenador de l’espanyol
El factor camp ha estat determinant. Mai s’hauria d’haver baixat. Pujar era clau
Fran Garagarza
dir. esportiu de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)