Espanyol

’Dani’, la firma de l’empresa de l’expresident Sánchez Llibre, torna a la samarreta de l’Espanyol

La marca de conserves recupera el seu lloc com un dels principals patrocinadors del primer equip i apareixerà al centre de la nova samarreta, com els últims anys passava amb els equips masculins del planter

’Conservas Dani’ tornarà a ser la marca protagonista al centre de la samarreta de l’Espanyol. L’empresa, propietat de l’expresident blanc-i-blau Daniel Sánchez Llibre, tornarà a patrocinar el club aquesta campanya com ja havia fet fa força anys. El nom de la companyia apareixerà a la part frontal de les equipacions de joc del primer equip masculí.

Sánchez Llibre va ser president del club entre el 1997 i el 2011, i la seva empresa ha estat una de les que més ha apostat per l’Espanyol. La temporada 1994-1995 es va arribar a un acord per convertir-se en el principal patrocinador de les equipacions de joc. Des de llavors, la família Sánchez Llibre ha mantingut un estret vincle i compromís amb l’entitat i ha patrocinat tant el primer equip com el futbol base en diferents èpoques durant aquests gairebé 30 anys.

De fet, es manté l’actual patrocini al futbol base masculí. El del primer equip conviurà amb l’actual acord com a patrocinador principal del planter, com ve passant des del 2021.

El club recupera així un dels patrocinadors icònics de la samarreta del primer equip que es vincula a grans noms, grans temporades i grans records.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)