Espanyol

Sánchez Llibre: “Hem d’estar agraïts a Chen per fer-se càrrec del club en aquell moment”

La marca de conserves de l’expresident Sánchez Llibre ja ocupa la part frontal de l’equipació mentre club i empresa celebren recuperar aquesta opció coincidint amb els 30 anys des de la primera vegada que es va dur

’Dani’ ja apareix al centre de la part frontal de la samarreta del primer equip de l’Espanyol. La marca de conserves torna a convertir-se en un dels grans patrocinadors del club recuperant un espai que ja havia ocupat diverses temporades fa força anys. De fet, el retorn d’aquesta firma al centre de la samarreta coincideix amb els 30 anys que es compliran aquesta temporada des que es va posar per primera vegada.

Aquest dijous s’ha presentat l’acord amb la marca ja col·locada a la samarreta. El conseller delegat de l’Espanyol, Mao Ye, ha deixat clar que des del club estan “molt contents” que ’Dani’ torni a la samarreta. “Estem molt agraïts al suport constant de la família Sánchez Llibre pel club i per l’aposta pel desenvolupament del futbol base”, ha afegit un Mao que ha recordat que les darreres temporades l’empresa ha patrocinat les samarretes dels equips masculins del planter, i així ho continuarà fent.

En el seu torn, l’expresident Daniel Sánchez Llibre ha deixat clar que “ens encanta ser sponsor de l’Espanyol.” “L’acord és bo pel club i per a la nostra marca”, ha destacat molt satisfet. Sánchez Llibre ha confirmat que fins ara el club no tenia cap altre patrocinador per la samarreta d’enguany.

A més, l’expresident, parlant del moment en el qual es va desvincular del club, ha trencat una llança en favor de Chen Yangsheng. “Vam fer un estadi que crec que ens vam precipitar, i la gran sort de l’Espanyol és que arribés un empresari xinès que es fes càrrec d’aquella bola gran que se’ns va fer. He patit molt per l’Espanyol, vull que guanyi, la meva família i jo patim molt, hem d’estar agraïts a què Chen es fes càrrec del club, teníem una bola que ens hagués ofegat”, ha sentenciat Sánchez Llibre, que ha afegit que li demana a Chen que digui “que no podem tornar a segona, està totalment prohibit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)