Espanyol

Empat per sumar sensacions

Amistós. L’Espanyol, que va estavellar una pilota al travesser, i el Girona firmen les taules en un duel igualat i competit marcat per la intensa calor

Espanyol 0 Girona 0

ESPANYOL:Pacheco (Fortuño, 46’), Català (Sergi Gómez, 46’), Calero (Forns, 46’ (Brian Oliván, 75’)), Cabrera (Romero, 46’), Tejero (El Hilali, 46’), Aguado (Pol Lozano, 46’ (Roger, 75’)), Gragera (Lazo, 46’), Pere Milla (Salvi, 46’), Javi Hernández (Jofre Carreras, 46’), Antoniu Roca (Bauza, 46’) i Svensson (Omar Sadiq, 46’ (Gastón, 75’)).GIRONA:Juan Carlos, Antal (Selvi, 46’), David López, Juanpe (Francés, 46’), Valery (Toni Villa, 65’), Iván Martín, Arnau, Van de Beek (Misehouy, 46’), Almena (Joel Roca, 70’), Portu i Stuani (Minsu, 65’).GOLS:-ÀRBITRE:Bergaja Ruz.T.G.:Antal i Pol Lozano.T.V.:cap.PÚBLIC:Partit disputat a porta tancada a les instal·lacions de Torremirona (Navata).

L’Espanyol i el Girona van empatar sense gols en el que era el primer test de pretemporada per als blanc-i-blaus i el tercer per als blanc-i-vermells, que els han empatat tots. El duel va ser igualat, competitiu i marcat per una calor intensa que va afectar en el rendiment de tots.

El matx va començar amb l’Espanyol més ben situat i fent circular l’esfèrica amb més velocitat. Aguado, Tejero, Javi Hernández i Svensson van començar entonats i, de fet, entre Aguado i Svensson va néixer la millor ocasió dels periquitos en tot l’enfrontament, abans del primer quart d’hora, quan l’extrem d’arrels sueques va cedir a la frontal on arribava el migcampista, que no s’ho va pensar i va estimbar un bon xut al travesser de la porteria defensada per Juan Carlos. En el 30’, també Svensson va xutar massa creuat per damunt del travesser després de connectar amb Tejero, actiu des del lateral dret, en el que van ser les dues grans ocasions d’un primer acte en el qual el Girona va xutar un parell de vegades a porteria però amb timidesa i sense crear perill a Pacheco.

El Girona, de menys a més

En la segona part, Manolo González va canviar tot el seu equip, de nou reforçat amb diversos jugadors del filial, però tot i intentar sortir intens amb Jofre Carreras vertical des de la dreta –va provar de deixar assegut Selvi a prop de la porteria però el de la Terra Alta va respondre molt bé–, va ser el Girona qui es va mostrar més precís amb la pilota i consistent. I és que els gironins van perforar la porteria de Fortuño però la gran acció individual que havia fet Iker Almena va acabar en fora de joc de Portu, que ja dins de l’àrea va cedir a Stuani per marcar a pler (52’). Una combinació entre Portu i Villa va acabar amb un xut al pal llarg de l’extrem que va obligar Fortuño a enviar a córner amb una intervenció salvadora (77’). Va ser la penúltima d’un equip gironí que no va patir en defensa i que en atac encara va disposar d’una nova aproximació de Portu a una bona passada filtrada d’Arnau Martínez. El de Beniel, però, no va poder rematar bé (82’), un últim intent en un partit per continuar sumant sensacions com a bloc i polir els nous conceptes.

LES REACCIONS

No hem estat prou precisos en els metres finals i el cansament pot ser una explicació
Manolo González
Entrenador de l’espanyol
El més important és acumular minuts, conèixer els nous i que els joves sumin més experiència
David López
Central del Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)