Espanyol

Irvin Cardona, a prop de ser nou jugador de l’Espanyol

El club blanc-i-blau negocia amb l’Augsburg la cessió amb opció de compra del davanter francès de 26 anys, que el curs passat va marcar 10 gols amb el Saint-Étienne

Irvin Cardona és ben a prop de convertir-se en nou futbolista de l’Espanyol. Segons informa L’Équipe, l’entitat blanc-i-blava negocia amb l’Augsburg una cessió amb opció de compra d’1’8 milions d’euros pel davanter de 26 anys, que té contracte fins al 30 de juny del 2027.

Cardona va jugar cedit al Saint-Étienne durant la segona meitat del curs 2023/24, període en què va disputar 22 partits, va marcar 10 gols i va donar tres assistències, a més de ser una peça clau per ajudar a retornar a la Ligue 1 al conjunt francès, que vol tornar a disposar dels seus serveis.

Les negociacions amb els alemanys es troben en una fase avançada i l’Espanyol podria reforçar aviat la davantera amb la incorporació de Cardona, que pot ocupar qualsevol de les tres posicions de l’atac. Segons la informació del mitjà occità, el sou que percep el jugador al club de la Bundesliga és de 130.000 euros bruts mensuals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)