Espanyol

Braithwaite valora comprar l’Espanyol

El jugador danès no tanca la porta a convertir-se en màxim accionista del club i estaria fent números per estudiar aquesta possibilitat

Martin Braithwaite s’està plantejant convertir-se en el màxim accionista de l’Espanyol, segons explica ’Marca’. El futbolista va deixar el club fa unes setmanes, acollint-se a la clàusula d’alliberament en la data límit per executar-la. Tot i haver signat ja pel Gremio brasiler, la tensa relació amb la directiva actual de l’Espanyol fa que el jugador no tanqui la porta a comprar l’entitat, la qual considera molt mal gestionada.

La mala relació entre el danès i la direcció blanc-i-blava es va fer evident des de l’estiu passat, i no ha parat de deixar episodis. Ja fora del club, en el vídeo d’acomiadament a l’afició que va penjar a xarxes, va acabar amb un missatge que s’ha convertit en una declaració d’intencions: “això per a mi no és un adeu. Junts hem aconseguit l’ascens i ara anem a pel club”.

I no és una bogeria. Braithwaite ja ha demostrat ser una persona capaç de qualsevol cosa i els seus negocis el fan estar a la llista ’Forbes’ com un dels futbolistes més rics actualment. Té negocis immobiliaris als Estats Units, diversos restaurants i una marca de roba. L’Espanyol es podria sumar a aquesta llista d’inversions del danès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)