Espanyol

L’Espanyol manté la línia i empata sense gols davant el Tolosa

Els barcelonins continuen mostrant-se sòlids i ben treballats en l’apartat defensiu, però es continua evidenciant la manca d’efectius i talent en atac

L’Espanyol ha empatat sense gols (0-0) en el tercer test d’aquesta pretemporada jugat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant el Tolosa. Els francesos arribaven de golejar al Girona (0-4), però el duel ha acabat en taules, amb el mateix resultat que el Girona-Espanyol de fa una setmana.

Ha sigut un partit força tancat des de bon principi. L’Espanyol ha tornat a demostrar que, davant la falta de gol, l’equip continua creixent en el treball col·lectiu sense pilota. Els de Manolo González concedeixen molt poc al rival. Encara no han encaixat aquesta pretemporada, seguint en la línia de fiabilitat que va permetre l’ascens al final de la passada temporada. Els blanc-i-blaus han arribat més que el Tolosa a la primera meitat, que només ha xutat una vegada a porteria en una falta. Més presència de l’Espanyol, malgrat que poc clares. La millor, un intent de Jofre Carreras a l’inici que ha acabat en córner.

La segona meitat ha seguit un guió molt similar. Li continua costant molt als barcelonins generar situacions clares de perill. Tot i l’entrada de Puado no ha aconseguit amenaçar pràcticament gens la porteria contrària. Escàs també el perill francès, aturat per un Espanyol molt solidari. És evident que la plantilla està lluny de ser una garantia per competir a Primera, manquen diversos reforços a partir de tres quarts de camp que facin un salt de nivell a l’apartat ofensiu. El primer a arribar hauria de ser Irvin Cardona, davanter procedent de l’Augsburg que va anotar 10 gols a la Segona francesa la temporada passada amb el Saint-Éttiene.

Tot i això, la tasca de Manolo González i la plantilla és innegable amb les peces actuals. Compromís i bona nota pels que estan cridats a ser importants, mentre que el rendiment dels joves del planter està sent inqüestionable. Més d’un tindrà l’oportunitat mentre no arribin els reforços que s’esperen. I podrien convertir-se en fitxatges si el club no aconsegueix tancar les operacions que espera. El proper compromís serà dimecres a les 20h a la Nova Creu Alta davant el Sabadell. El pròxim dissabte es jugarà l’últim amistós davant el Heidenheim alemany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)