Espanyol

Alejo Véliz, nou davanter de l’Espanyol

L’argentí, de 20 anys, arriba cedit pel Tottenham després de jugar el tram final de la passada temporada al Sevilla, on no va tenir protagonisme

Dimecres de fitxatges a l’Espanyol. Després d’anunciar al migcampista Kral, el club ha fet també oficial la incorporació d’Alejo Véliz. El davanter argentí, de 20 anys, arriba cedit pel Tottenham després d’haver jugat el tram final de la passada campanya al Sevilla, on no va tenir gens de protagonisme. Els anglesos el van fitxar l’estiu passat procedent de Rosario Central.

Havia anotat 11 gols en poc més de 20 partits a Argentina. És una oportunitat pel club i pel jugador, que esperen que exploti definitivament a Europa en aquesta etapa al conjunt periquito. El futbolista ha superat la revisió mèdica a la Clínica Corachan i serà presentat la setmana vinent.

Aquesta tarda l’equip jugarà un nou amistós de pretemporad a Sabadell, a la Nova Creu Alta. Sembla complicat que els nous reforços tinguin minuts avui, però podrien incorporar-se demà als entrenaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)