Espanyol

L’Espanyol evidencia els problemes de producció ofensiva a Sabadell (1-1)

Els blanc-i-blaus fan el partit més fluix de la pretemporada a la Nova Creu Alta i només una errada del porter local a les acaballes els permet veure porteria amb un gol de Gastón (90’)

L’Espanyol continua invicte aquesta pretemporada tot i fer un partit molt fluix i deixar dubtes contra el Sabadell (1-1), un equip de 2a FEF que ha demostrat tenir les idees més clares. Els de Manolo González han tornat a evidenciar problemes de producció ofensiva i només un greu error del porter local a les acaballes els ha permès veure porteria i marcar el segon gol en quatre partits de preparació. A més, a diferència dels tres anteriors, avui els barcelonins no han pogut deixar la porteria a zero.

El conjunt perico, tot i que només ha pogut generar accions de desequilibri amb les jugades de Jofre Carreras per banda esquerra durant la primera meitat, ha fet mal als locals amb passades llargues a l’esquena de la defensa en els minuts inicials. La primera ha estat de Sergi Gómez cap a Antoniu Roca, que ha controlat bé, però el seu punxot li ha sortit massa centrat (7’). Més tard, el martorellenc, habilitat per una pilotada de Fortuño, ha tornat a trepitjar àrea rival amb perill, però el seu xut ha estat blocat per Gianni (17’). Tot just abans, Pol Lozano ha servit un córner que Gragera ha rematat amb el cap i ha sortit desviat per poc (15’).

No obstant això, els arlequinats també han tingut les seves opcions. El primer avís ha estat d’Urri, però el seu cop de cap ha sortit fregant el pal (18’). Abans de la mitja hora de joc, els vallesans han obert la llauna després que Salguero provés un xut que li ha sortit tan creuat que s’ha acabat convertint en una assistència perfecta per a Javi Delgado, que ha enviat l’esfèrica al travesser i Calero ha vist amb resignació com aquesta li rebotava a l’espatlla abans d’introduir-se-la a la seva pròpia porteria (1-0, 27’).

Els blanc-i-blaus s’han bolcat en atac de forma progressiva durant la segona part. L’ocasió més clara l’ha protagonitzat Puado, que ha estat a punt d’empatar després de superar Salguero amb una autopassada poc ortodoxa, però efectiva, i treure’s un potent xut amb la cama esquerra que ha fet tremolar el travesser (56’). Tot seguit, Antoniu Roca ha estat ben a prop d’aprofitar una pilota que havia quedat morta dins l’àrea, però la seva rematada s’ha perdut per línia de fons (60’). Els visitants han continuat monopolitzant les arribades de perill, però Gastón tampoc no ha trobat porteria en rematar de cap un córner (82’). Cap al tram final, quan l’equip semblava condemnat a patir la primera desfeta de la pretemporada, l’uruguaià ha castigat un greu error del porter Froi, a qui se li ha escapat la pilota en intentar controlar-la i li ha deixat la diana en safata al davanter (1-1, 90’).

L’Espanyol jugarà l’últim compromís de preparació el dissabte 10 a Alemanya contra el Heidenheim (15:30h), abans del debut de lliga a Valladolid, programat pel dilluns 19 (19h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)