Espanyol

Molts aspectes a polir

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau es deixa remuntar contra el Heidenheim en l’últim test de preparació abans del debut en la lliga contra el Valladolid

Heidenheim 2 Espanyol 1

HEIDENHEIM:Müller, Schöppner (Breunig, 45’), Gimber (Pieringer, 68’), Mainka, Scienza (Busch, 68’), Wanner (Maloney, 68’), Honsak (Conteh, 45’), Föhrenbach (Theuerkauf, 68’), Kerber (Maloney, 68’), Traore (Thomalia, 68’), Kaufmann (Beck, 45’).ESPANYOL:Fortuño, Tejero (Jofre, 76’), El Hilali, Calero, Cabrera, Romero (Brian Oliván, 76’), Pol Lozano (Alex Král, 60’), Aguado (Bauza, 76’), Gragera, Pere Milla (Véliz, 60’), Puado (Gastón, 76’).GOLS:0-1 (52’) Javi Puado. 1-1 (65’, p.p) Sergi Gómez. 2-1 (81’) Breunig.ÀRBITRE:Michael Bacher.T.G.:Puado i El Hilali.

L’Espanyol va posar punt final a la pretemporada amb una derrota contra el Heidenheim, un equip desconegut pel gran públic, però que milita a la Bundesliga després d’estrenar-se i mantenir-se en aquesta categoria la temporada passada. Els blanc-i-blaus van millorar la imatge que van oferir en els darrers duels de preparació, valents en la pressió avançada i amb una clara voluntat de sortir amb la pilota controlada des del darrere, però encara van evidenciar certs problemes en la parcel·la ofensiva, incapaços de transformar les poques ocasions que generen.

Malgrat això, Javi Puado va ser l’encarregat d’obrir la llauna en el minut 52 després d’una gran centrada de Carlos Romero des de la banda esquerra, però es van deixar remuntar amb dos errors defensius que van pagar molt car. En el minut 64, Sergi Gómez es va fer un gol en pròpia porteria quan intentava refusar una centrada de Wanner després que aquest superés amb certa facilitat Romero. En el 81’, Breunig també va guanyar l’esquena a Brian Oliván per enviar l’esfèrica al fons de la porteria i situar el 2-1 definitiu. Dos desajustos defensius que van fer que l’Espanyol tanqués la pretemporada amb un mal regust pel resultat. L’altra nota negativa del matx va ser Fernando Calero, que va haver d’abandonar el terreny de joc en la primera part per unes molèsties que li impedien seguir.

En aquest duel, Manolo González va sortir amb un onze que podríem veure en el debut a la lliga, a excepció d’Ángel Fortuño, que deixarà el lloc a Joan García. En defensa, va apostar per Omar El Hilali, Calero i Cabrera; Tejero i Carlos Romero van jugar com a carrilers, al mig del camp hi havia Pol Lozano, Gragera i Aguado, i al davant Pere Milla i Puado. Després de la represa, Alex Král i Alejo Véliz van disputar els seus primers minuts com a blanc-i-blaus amb una actuació convincent.

L’Espanyol, doncs, tanca la pretemporada amb un balanç de tres empats (Girona, Tolosa i Sabadell), una victòria contra l’Osca i la derrota d’ahir contra el Heidenheim. Manolo González disposa ara d’una setmana per preparar el debut en la lliga contra el Valladolid, dilluns 19 a les 19 h.

Irvin Cardona, cinquena incorporació

Manolo González ja compta amb una nova parella ofensiva. Dijous, el club blanc-i-blau va concretar la incorporació d’Alejo Véliz, i ahir va confirmar un altre moviment al davant. És l’arribada d’Irvin Cardona, un davanter polivalent que pertany a l’Augsburg i que la temporada passada va destacar al Saint-Étienne, a la segona divisió francesa. Hi va arribar cedit a mig curs, i va marcar 10 gols en 22 partits. El futbolista de 27 anys, que ha arribat a l’Espanyol en qualitat de cedit, és la cinquena incorporació després de Carlos Romero, Álvaro Tejero, Alex Král i Alejo Véliz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)