Espanyol

Véliz, Cardona i Král, presentats

L’Espanyol ha presentat avui al RCDE Stadium els seus últims fitxatges: el davanter francès Irvin Cardona, l’atacant argentí Alejo Véliz i el migcampista txec Álex Král. Tots aterren al club blanc-i-blau com a cedits.

Král, per l’Union Berlin. “Tinc moltes ganes de disputar el meu primer partit”, ha dit. Véliz, arriba a préstec del Tottenham. “Estic i em sento preparat, tinc moltes ganes d’arrencar ja. Donaré la meva millor versió. Em trobo amb un grup que transmet confiança”, ha asegurat. I el tercer, en discòrdia és Cardona, cedit de l’Augsbur. “Espero victòries i gols. Vull ajudar l’equip al màxim possible”, ha manifestat.

El director esportiu Fran Garagarza, prsent en l’acte ha explicat que les tres operacions han estat complicades: “Són tres jugadors que necessitàvem i feia mesos que treballàvem”, ha indiat. De Kral ha dit que és un futbolista “amb bon peu, lideratge i caràcter”; de Veliz que “no pensava que tindríem opcions i ens hem avançat a d’altres clubs”; i de Cardona que “aportarà polivalència”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)