Espanyol

L’Espanyol suma el primer punt de la temporada al Metropolitano (0-0)

Punt molt valuós el que ha aconseguit aquesta nit l’Espanyol al Metropolitano (0-0). Els blanc-i-blaus han sabut competir de tu a tu contra un Atlético molt superior, però negat de cara a porteria. Els de Manolo González han sumat el primer punt de la temporada, però continuen sense marcar.

L’Atlético ha sortit més ben plantat al terreny de joc, fent-se amb la possessió de l’esfèrica i arribant amb insistència a la porteria rival. En el minut 6, els matalassers han pogut obrir la llauna amb una rematada al primer pal de Julián Álvarez que ha refusat de manera providencial Joan Garcia en un gran exercici de reflexos. En la següent jugada, Samu Lino ha estavellat una pilota al pal, però l’acció ha quedat invalidada per fora de joc. El domini i iniciativa dels de Simeone cada vegada era més evident, instal·lats a camp contrari i assetjant sense miraments la porteria blanc-i-blava. A l’Espanyol, doncs, no li quedava un altre que remar al darrere i esperar alguna oportunitat per sortir a la contra. Sorloth ha tornat a avisar en el 13’ amb una rematada de cap que ha marxat per molt poc i, seguidament, ha estat Julián Álvarez el que ha tornat a perdonar amb un xut que no ha trobat porteria. Tot i així, els blanc-i-blaus han aconseguit treure el cap, i en el 22’ Veliz ha disposat de la primera oportunitat pels periquitos amb una rematada des de la frontal de la petita que ha sortit alta. El quadre català ha tornat a donar senyals de vida en atac després de la pausa d’hidratació, amb una oportunitat claríssima de Javi Puado, que incomprensiblement no ha enviat l’esfèrica al fons de la xarxa. Ocasió claríssima amb un xut des de l’àrea petita que ha enviat per sobre el travesser. Malgrat que l’Espanyol ha anat creixent i millorant amb el pas dels minuts, ha estat tot un miracle que l’Atlético no marxés als vestidors amb avantatge en el marcador. Joan Garcia s’ha tornat a vestir d’heroi per evitar el gol dels matalassers.

A la represa, l’Espanyol no ha tardat a trepitjar àrea rival amb perill, però la centrada de Král al segon pal no ha trobat rematador. No ha espantat als madrilenys, que han tornat a fer-se amb el control del duel, generant perill sobretot gràcies a les entrades al terreny de joc de Griezmann i Llorente. En el 55’ una errada de Joan Garcia a l’hora d’atrapar la pilota ha propiciat el gol de Riquelme, però ha estat anul·lat per fora de joc. Un cop més, els de Manolo González s’han salvat. Ha estat en el minut 63 quan ha debutat Cheddira, el davanter marroquí que tot just es va oficialitzar ahir el seu fitxatge. Precisament, ha estat ell el que ha tornat a fer treballar Oblak amb una fuetada que ha pogut refusar el porter local (69’). En els darrers compassos, els matalassers han continuat negats de cara porteria i l’Espanyol, que ha sabut patir fins al final, ha sumat un punt molt valuós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)