Espanyol

Irvin Cardona: “Puc jugar en totes les posicions d’atac”

El nou atacant de l’Espanyol valora l’actualitat de l’equip i la seva adaptació

Un dels nous fitxatges, Irvin Cardona, assegura que l’adaptació al club i la ciutat està sent bona, afirma que pot jugar en qualsevol de les posicions d’atac i considera que aquesta aturada de seleccions els anirà bé per treballar.

Sensacions personals i posició al camp

“En el partit davant el Rayo em vaig sentir molt bé. Tinc la possibilitat de jugar en totes les posicions d’atac i això em permet tenir llibertat quan jugo. No tinc problema per jugar de 9, a l’esquerra o a la dreta. L’entrenador em pot utilitzar on vulgui, ell decideix.”

L’aturada de seleccions

“Tenim una setmana més per treballar pel següent partit. Crec que és important perquè hi ha molts jugadors nous i ens fa falta treballar ofensivament i defensiva.”

Competència amb Cheddira i Véliz

“Tinc bona relació amb tots els companys. És important que hi hagi competència, fa millor a l’equip i fa que estem millor cada cap de setmana.”

L’ambient a l’estadi

“L’ambient és molt bo, l’Espanyol és un club mític d’Espanya i té molta gent. El que es va viure al camp és molt important pels jugadors, et facilita guanyar partits.”

La jugada del gol de Véliz

“Podria haver fet gol segur, però crec que el porter també fa una bona parada. Però marca Alejo i per mi és el mateix, un que l’altre. L’important és que vam guanyar.”

Relació amb l’entrenador

“La relació amb Manolo és molt bona, parlo molt amb ell i amb els companys, crec que és molt important quan ets un jugador nou.”

Ganes de marcar

“En tinc ganes, sóc un jugador competitiu i vull fer gols i assistències, per mi també són importants. No el vaig fer el darrer dia, però tindrem un nou partit el següent cap de setmana i l’important és guanyar.”

Nivell físic

“Estic molt bé físicament, treballo per això. Vaig tenir una petita dolència al taló, però ja puc entrenar amb l’equip i estic bé.”

Adaptació

“M’adapto molt bé. Tinc la sort que parlo una mica de castellà, els companys ho posen fàcil i la meva nòvia ha viscut a Barcelona set anys, això és molt bo perquè ella ho coneix tot. A mi m’agrada Espanya, m’agrada Barcelona, el club, les persones amb qui treballo, tot és perfecte.”

Diferències futbol espanyol i França o Alemanya

“Sí, hi ha diferències. Crec que aquí es juga un futbol molt tàctic. A Alemanya és molt físic, aquí es treballa més amb pilota, possessió... És diferent.”

Objectiu de la permanència

“Crec que tenir 4 punts a aquestes alçades està bé després de partits difícils, però ja treballem per guanyar el següent. Sabem que l’objectiu del club és estar a primera l’any vinent, però mirem partit a partit, no més enllà. És difícil quan puges fer-se fort a la categoria, a més hi ha molts jugadors nous, s’ha de treballar molt i hi ha molts equips bons i competitius.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)