Espanyol

Aguado: “Hem carregat piles per sortir amb totes les forces davant l’Alabès”

L’Espanyol va arrencar ahir una nova setmana d’entrenaments ja pensant en prepara el partit de dissabte (16.15h) davant l’Alabès a l’RCDE Stadium. En la primera sessió, com en la d’aquest dimarts, Manolo González no ha pogut comptar encara amb els lesionats Cabrera i Calero. El segon, però, no està descartat pel cap de setmana. Tampoc hi són encara Kumbulla i Kral, concentrats amb les seves seleccions amb les quals juguen avui el darrer partit. Mentrestant, l’equip afronta la jornada 5 amb la intenció de mantenir la bona línia amb la qual va arribar a l’aturada.

De menys a més

“Crec que tan individualment com la col·lectiva la sensació és bastant positiva. Des de la jornada 1 fins a la darrera hem anat en línia ascendent i esperem que continuï així.”

La idea

“Des de l’any passat, amb Manolo busquem l’equilibri tant quan defensem com atacant. L’equip no es rendeix fins que acaba el partit, així es va veure davant el Rayo.”

L’evolució

“El primer partit va ser dolent, no cal buscar cap excusa. Ens va costar moltíssim entrar-hi. A partir del duel davant la Real Sociedad crec que es van fer bastants coses bé, tot i no aconseguir puntuar. A partir del Wanda l’equip es va créixer.”

L’aturada de seleccions

“Venim amb la moral i l’autoestima molt alta i voldries haver continuat jugant, però aquesta pausa ens serveix també per recarregar piles i sortir amb totes les forces davant l’Alabès. Hem intentat continuar consolidant el que estem fent bé i millorar allò que ens ha sortit malament per fer un pas endavant. Estem ja aquesta setmana focalitzats en el partit de dissabte.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)