Espanyol

Joan Garcia: “Hem vist que al Madrid se li pot fer mal, hem de jugar les nostres cartes”

Joan Garcia va ser un dels serials del mercat d’estiu de l’Espanyol. La seva possible sortida a l’Arsenal va tenir patint a club i afició durant bona part de la finestra de traspassos. S’ha acabat quedant per ser una peça fonamental sota pals. Parla del seu moment i del de l’equip.

Partit al Bernabéu

“Venim de treballar molt bé aquesta setmana, amb un pla de partit molt clar i amb el qual ens sentim còmodes. La mentalitat és anar a guanyar, sabent que serà molt complicat, però aquest és el missatge al vestidor.”

Últimes hores de mercat i interès de l’Arsenal

“He estat força aïllat de tot plegat durant el mercat. Els últims dies va ser més intens tot plegat, però volia estar centrat en el camp i crec que ho vaig aconseguir, no vaig tenir distraccions.”

Duel davant Courtois

“Crec que és el millor porter del món. Porta molts anys al màxim nivell, inclús ara després de les lesions. Però és un ésser humà, intentarem fer-li algun gol.”

Calendari atapeït de partits

“Potser nosaltres no tenim tants partits com els que juguen amb seleccions i també competicions europees durant l’any. Penso que si nosaltres ja notem una mica aquest calendari molt ajustat, imagino que ells encara ho noten més. No sé si hi haurà alguna solució, però entenc les queixes.”

Similitud partit al Metropolitano

“Vam aconseguir treure un empat i intentarem, com a mínim, repetir el resultat. Sabem que hi ha trams de patir, però també vam tenir moments d’estar còmodes. I buscarem seguir aquesta línia.”

La seva continuïtat, el millor fitxatge?

“Crec que els que han arribat estan donant un bon nivell. Estic content que l’afició s’alegri que m’hagi quedat. Jo també. Estic gaudint de l’oportunitat per la qual he treballat molts anys. Segur que tindrem una temporada bonica.”

La capacitat ofensiva del Madrid

“Espero tocar poques pilotes, però sabem que serà complicat i amb el potencia que tenen tindran ocasions. Però per això treballo, per parar quan arriben.”

El pròxim somni de Joan García

“Ara mateix vull gaudir de la temporada, sabent que serà complicada. He treballat molt per arribar aquí i toca aconseguir els objectius.”

Confiança en la defensa

“Estic molt còmode amb la defensa. Crec que hi ha un bon treball i es veu en els partits. Esperem continuar amb aquesta línia.”

El Madrid

“Hem vist els partits que han jugat fins ara que se’ls pot fer mal. Hem de jugar les nostres cartes.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)