Espanyol

Manolo González: “Cal fer un partit perfecte, però anem a Madrid a guanyar”

El tècnic de l’Espanyol, conscient de la dificultat majúscula del repte, assegura que l’equip blanc-i-blau visitarà el Santiago Bernabéu amb l’objectiu de sumar els tres punts

L’entrenador blanc-i-blau ha atès avui els mitjans de comunicació a la sala de premsa de l’RCDE Stadium en la prèvia del partit de demà (21h) al Santiago Bernabéu.

La infermeria

“Estem pendents de l’estat físic de Calero i hem d’acabar de decidir. Dependrà de l’entrenament d’aquesta tarda. Ahir va fer una part de la sessió amb la resta del grup per guanyar una mica de càrrega física, i l’altra part la va completar amb els readaptadors. En funció de com es trobi avui, veurem si està per anar convocat demà. En cas que no, en principi hauria d’arribar segur per al partit contra el Vila-real”.

12 partits sense puntuar i 28 sense guanyar al Bernabéu

“Nosaltres anirem allà convençuts que guanyarem, com ho fem en cada partit. Sabem que és complicadíssim, com també ho era fa unes setmanes contra l’Atlético, però creiem molt en el que fem i estem convençuts que tenim opcions de sumar els tres punts”.

Rotacions?

“No crec massa en les rotacions. Intentarem treure el millor equip possible en funció de l’estat de forma dels jugadors, de la setmana d’entrenaments i de l’estil de partit que preveiem jugar demà. Volem guanyar a Madrid”.

Visitar el Bernabéu, el punt culminant de la trajectòria de Manolo González?

“El punt culminant serà quan pugui estar molts anys amb l’Espanyol a primera divisió i el club es consolidi on es mereix estar. És evident que el de demà és un estadi especial per tota la història que té. Esperem visitar-lo moltes vegades, seria molt bon senyal perquè voldria dir que el club tindria estabilitat en la màxima categoria”.

El pla de partit

“Serà molt important tenir criteri i personalitat amb la pilota, a més de no cometre pèrdues fàcils i evitar transicions, perquè ells fan molt mal d’aquesta manera. Haurem de controlar els moments en què el Madrid ens sotmeti i córrer més que el rival”.

“Hem de frenar el seu potencial ofensiu amb treball, ordre, un bon posicionament i les ajudes defensives. És cert que contra rivals d’aquest nivell, moltes vegades no n’hi ha prou amb això, però estem convençuts de la feina que fem en el dia a dia i som un equip amb una mentalitat forta”.

“La clau serà l’efectivitat a les àrees. Hem de concedir el mínim possible i intentar aprofitar les ocasions que generem. Per guanyar en un escenari així hem de fer un partit perfecte i tenir una mentalitat defensiva col·lectiva”.

L’afició blanc-i-blava, il·lusionada

“L’eufòria ha de ser controlada, però és bo que la gent de l’Espanyol estigui contenta amb el seu equip. L’afició és conscient de la nostra situació i és positiu que estigui orgullosa del treball dels nostres futbolistes, que són els autèntics protagonistes”.

La figura de Puado

“Ja va ser una peça important per assolir l’ascens i fa molts anys que està al club demostrant coses importants. I més enllà del gol, té una disciplina tàctica que a mi m’ajuda molt com a entrenador. En tot cas, la nostra base és el grup, ho tenim clar”.

L’adaptació de Naci Ünüvar

“Té dificultats per entendre la llengua i això fa que el seu període d’adaptació s’allargui una mica, però penso que ens donarà molt durant la temporada i ens pot aportar un punt diferencial”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)