Espanyol

A casa, sense por de ningú

Espanyol. L’equip vol tornar al camí del triomf sabent que l’objectiu passa per Cornellà

La permanència passa per l’RCDE Stadium. L’Espanyol i Manolo González ho tenen molt clar des del primer dia. No s’amaga la decepció per com es va acabar caient al Bernabéu, però l’equip ja ha girat full i vol recuperar el camí de les victòries en el retorn a casa. Hi ha sumat els últims sis punts disputats i vol demostrar que és també capaç de tombar un dels galls de la categoria.

El Vila-real ho és. El repte d’aquesta tarda (19 h) és exigent; els de Marcelino són un clar candidat a acabar en posicions europees a final de temporada i tan sols han perdut un partit fins ara, el darrer contra el Barça. El talent dels groguets és innegable, especialment en l’apartat ofensiu, amb peces com Álex Baena, Ayoze o Pepé. Qui no podrà ser-hi serà l’experiquito Gerard Moreno, lesionat.

Tot i l’arsenal del Vila-real i el seu bon inici, Manolo González assegura que l’equip té la confiança de ser capaç de guanyar qualsevol rival. A més, reivindica que cal donar més valor al que l’equip està aconseguint. El tècnic té tota la plantilla disponible per al duel, a excepció d’Edu Expósito.

Guanyar o sumar seria una gran notícia per a l’Espanyol, conscient que li arriba un tram de calendari molt exigent en les pròximes setmanes. El va encetar al Bernabéu, però passarà pròximament pel Villamarín, San Mamés, el Lluís Companys i Montilivi. No serà gens fàcil esgarrapar punts d’aquestes places; per això es converteix en fonamental no deixar de sumar a casa. A més, ser capaços de fer-ho contra un rival que competeix per altres objectius seria una injecció de moral enorme per a l’equip i l’afició, refermant la versió que ha mostrat l’equip a Cornellà.

LA PRÈVIA

Hem de ser positius, som molt autocrítics i pessimistes. S’ha de valorar el que fem bé i que a l’equip costa molt guanyar-lo
Estem convençuts que som capaços de guanyar qualsevol equip, i amb aquesta idea sortirem
Manolo González
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)