Espanyol

Manolo González: “Hem tancat al Vila-real i ens ha faltat l’efectivitat per empatar”

El tècnic blanc-i-blau ha admès que no està gens satisfet del resultat, però sí de la reacció de l’Espanyol en el tram final a partir dels canvis

L’entrenador de l’Espanyol, Manolo González, que ha preferit no pronunciar-se sobre el polèmic final de partit, que ha acabat amb un individu del públic llençant un objecte a l’àrbitre Quintero González, ha atès els mitjans de comunicació després de la derrota que ha patit el seu equip avui a l’RCDE Stadium contra el Vila-real, que ha capgirat el gol inicial de Jofre Carreras amb un doblet d’Ayoze (1-2).

L’acció de l’empat

“Com també va passar al Bernabéu, amb la d’avui, ens han empatat ràpidament en dos partits seguits, però això no vol dir que hagi de passar sempre. És una falta lateral que no hem de cometre i que, en tot cas, després l’hem de defensar millor. Dit això, és una situació del joc que tampoc em preocupa excessivament. Això és futbol”.

La valoració del partit

“La primera part l’he vist molt igualada, però ens ha faltat energia a l’hora de pressionar més la segona jugada i després de les pèrdues. Crec que hem començat la segona meitat millor que el rival, però el seu gol ens ha deixat tocats durant deu minuts. Al final, hem acabat buscant el gol, però no l’hem trobat. Estic satisfet amb la reacció dels jugadors que han entrat de refresc”.

La polèmica

“Les nostres protestes venien de les pèrdues reiterades de temps en els llançaments de banda del Vila-real. L’expulsió del meu segon, que s’ha aixecat, ha estat per protestar la falta sobre Cheddira a la frontal de l’àrea, que és clamorosa i no entenc que no hàgim tingut la llei de l’avantatge. I a Aguado li han ensenyat la groga quan no s’ha ni mogut de la banqueta”.

El canvi a l’eix defensiu al descans

“Cabrera arrossegava molèsties al soli i ens ha dit que no es veia capaç d’aguantar tota la segona part. Per aquest motiu hem fet entrar Sergi Gómez en el seu lloc. Ha estat per precaució”.

L’actuació arbitral

“Si dic el que penso, em sancionaran. I no em ve de gust. No val la pena donar-li més voltes. Ja sabeu com funciona tot això”.

El talent d’Ayoze

“Ha desequilibrat el partit. El primer gol és una acció a pilota aturada, però en el segon ha definit molt bé, al pal curt i lluny de l’abast de Joan Garcia. Aquest talent marca les diferències. Qualsevol error et penalitza en aquesta categoria”.

L’únic retret

“Només me’n vaig a casa fotut pels minuts de desconnexió que hem tingut després d’encaixar l’1-2. Ha estat una llàstima perquè teníem el partit controlat, veníem de tenir una bona ocasió de Puado, i el gol ens ha fet mal. No obstant això, tot i que no estic gens satisfet del resultat, sí que estic content amb la reacció de l’equip. Hem pressionat bé, hem tancat al Vila-real i ens ha faltat l’efectivitat per empatar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)