Espanyol

Refer-se a domicili

Espanyol. Els blanc-i-blaus volen girar full de les dues derrotes consecutives amb un triomf al Villamarín

No hi ha temps per a lamentacions. Cal aixecar el cap al més aviat possible, i avui hi ha una oportunitat per fer-ho. L’Espanyol s’enfronta aquesta tarda (18.30 h) al Betis amb l’objectiu de sumar tres punts que li facin recuperar les bones sensacions, deixar enrere els fantasmes i fer un pas endavant a la taula, fet que els permetria afrontar les següents cites amb molta més tranquil·litat. Si no, els nervis poden començar a apoderar-se de l’equip blanc-i-blau, que necessita recuperar-se anímicament de les dues derrotes consecutives contra el Madrid al Bernabéu i el Vila-real a l’RCDE Stadium. Cal una victòria per girar full i continuar construint, amb més calma, un equip que ja ha mostrat bastants brots verds, malgrat que els resultats no sempre han anat de la mà en aquest inici de lliga.

Ara bé, no serà gens fàcil endur-se els tres punts del Benito Villamarín. No només per l’escenari, sinó pel paper que ha fet el conjunt periquito a domicili. Els de Manolo González només han sumat un dels nou punts possibles fora de casa. Va ser en l’empat sense gols al Metropolitano en la tercera jornada. Per contra, el Betis és el setè millor equip de la competició a casa, amb dues victòries, contra el Getafe i el Leganés, un empat contra el Girona i una derrota contra el Mallorca. Refer-se a domicili és el gran repte dels periquitos i, per aconseguir-ho, serà vital no cometre errors que puguin costar molt car. “Hem d’intentar trobar el punt perquè la balança caigui de la nostra part, i evitar els errors perquè ens penalitzen molt. Hem de deixar la porteria a zero”, va assegurar Manolo González.

Per a aquest duel, el tècnic gallec no podrà comptar amb Leandro Cabrera. El central va ser substituït en el descans del darrer matx contra el Vila-real per unes molèsties al soli de la cama dreta, zona que ja es va lesionar a finals del mes d’agost. No es vol córrer riscos davant un calendari d’allò més exigent.

2 Partits guanyats 2

3 Partits empatats 1

2 Partits perduts 4

6 Gols a favor 6

6 Gols en contra 9

LA PRÈVIA

Serà un partit complicat, però tenim armes per guanyar-lo. Hem d’evitar cometre errors que ens penalitzin
L’equip arriba bé a nivell de confiança; estem més a prop de puntuar que de perdre
Manolo González
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)