Espanyol

Manolo González: “Hem competit molt bé, però la primera divisió no et perdona”

El tècnic de l’Espanyol, Manolo González, ha atès els mitjans de comunicació després de la derrota per la mínima al Benito Villamarín (1-0). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Valoració del partit

“Hem competit molt bé, però la primera divisió no et perdona. Un mínim error decanta la balança. Això és el futbol, això és la categoria. Els errors mínims et penalitzen molt. Crec que l’equip lluita molt bé els partits. Avui també hem competit en un camp difícil i te’n vas decebut perquè marxes sense cap punt”.

Com està l’equip?

“Saps que a fora és difícil guanyar. Aquest camp és molt complicat. Si cada any juga competició europea és per alguna cosa. Quan veus que ho tens tan a prop, la veritat és que fa mal. Som forts, sabem el que serà la temporada, que serà molt dura, però s’ha de remar i apretar. No queda un altre”.

Lesió de Paudo

“Espero que no sigui res greu. Diu que ha notat una hipertensió al genoll, però en principi esperem que no sigui res greu”.

Tres derrotes consecutives

“Hem jugat contra tres equips complicats. Penso que hem fet mèrits per aconseguir alguna cosa més, però això és el futbol. La categoria no perdona l’error”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)