Espanyol

El mur de Sallent

Espanyol. Joan Garcia, pretès per l’Arsenal a l’estiu, és el porter amb més aturades de primera divisió

Joan Garcia és el principal argument d’aquest Espanyol. El de Sallent va d’exhibició en exhibició, demostrant que està més que capacitat per jugar a l’elit tot i la seva joventut. Amb 23 anys i després de vuit jornades de lliga disputades, ja és el porter més destacat del campionat, amb 40 aturades, deu més que Karl Hein, del Valladolid.

En el duel al Benito Villamarín va tornar a convertir-se en el gran protagonista, malgrat la derrota per la mínima dels blanc-i-blaus. Al feu del Betis, Joan Garcia va arribar a fer 11 aturades, incloent un penal a Abde. Va sostenir el seu equip fins que en el minut 85 Lo Celso va dir prou. L’argentí va necessitar un rebot dins l’àrea i un xut potent i col·locat per aconseguir el que semblava impossible, superar el porter blanc-i-blau. També va ser clau en l’empat al Metropolitano i va fer una gran actuació al Bernabéu, malgrat la derrota per 4-1.

Més enllà de les seves aturades, un dels motius principals pels quals l’Espanyol arriba viu fins al tram final dels partits, destaca també pel seu lideratge i la seguretat que transmet en tot moment. A l’estiu, l’Arsenal va intentar fitxar-lo, posant sobre la taula 20 milions per endur-se’l. El director esportiu del club blanc-i-blau, Fran Garagarza, no va voler negociar, conscient que el de Sallent seria una peça clau per aconseguir la salvació, com així està sent.

Aquest rendiment espectacular no està passant desapercebut. Els grans clubs el tenen a l’òrbita. També Luis de la Fuente, que avui el podria convocar per als següents dos compromisos de la Nations League, contra Dinamarca i Sèrbia. En cas que Joan Garcia vagi amb la selecció espanyola absoluta, la seva clàusula de rescissió s’incrementarà de 30 a 35 milions d’euros. Avui mateix sortirem de dubtes, a les 11.30 h, quan es farà oficial la llista de convocats. Joan Garcia podria veure premiat el seu gran inici de curs.

LA DADA

40
aturades
ha fet, fins ara, Joan Garcia, deu més que Karl Hein, porter del Valladolid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)