Espanyol

Fitxatge de tardor

Espanyol. Edu Expósito torna als entrenaments amb el grup i encara la recta final de la recuperació del trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret que es va fer fa gairebé nou mesos

Edu Expósito veu ja la llum al final del túnel. Ja fa gairebé nou mesos que va entrar-hi, el 28 de gener, quan, amb l’equip dirigit per Luis Miguel Ramis a segona A i al feu de l’Eldense (derrota 3-2), va lesionar-se de gravetat. Trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret va ser el diagnòstic, una lesió que va obligar-lo a passar per la sala d’operacions i a començar una rehabilitació que ara és a la recta final. I és que ahir el migcampista de 28 anys va tornar als entrenaments amb el grup. Només va ser una part, la inicial, però que ja va permetre al futbolista de retrobar-se amb les sensacions, en el que és un pas més i important en la recuperació.

No hi ha, però, terminis estipulats per al seu retorn a la competició. Això ho marcarà l’evolució del seu genoll, encara que Expósito aspira a tornar abans que s’acabi l’any. Serà doncs un reforç de tardor de nivell, ja que el migcampista és una figura de pes en la plantilla blanc-i-blava. Arribat l’estiu del 2022 procedent de l’Eibar, on havia estat un dels millors jugadors de la segona divisió A, no va acabar d’oferir el rendiment esperat en la seva primera temporada (2022/23) a l’Espanyol, amb només tretze titularitats en una lliga en què l’equip periquito va acabar descendint. El curs següent (2023/24), però, en la categoria de plata va ser diferent i va convertir-se en un referent a la medul·lar, fins a l’esmentada lesió. Ara, al conjunt que orienta Manolo González, que encara no l’ha pogut dirigir ja que quan va agafar les regnes de l’equip Expósito ja estava de baixa, confien a tornar a disposar d’aquest futbolista, capaç d’aportar i sumar. No hi ha pressa.

LA DADA

260
dies
després de la lesió –que es va fer el passat 28 de gener– Edu Expósito va treballar amb el grup.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)