Espanyol

Edu Expósito: “Espero tornar més fort que abans”

Edu Expósito ha comparegut aquest migdia en roda de premsa per compartir les seves primeres sensacions després de fer un pas endavant en el seu procés de recuperació. Aquest dilluns, el futbolista blanc-i-blau va fer el seu primer entrenament amb el grup des que es va lesionar de gravetat al genoll dret el 28 de gener durant el partit contra l’Eldenc. Expósito confia a poder tornar a competir abans que acabi l’any.

Tornada als entrenaments

“M’ha fet molta Il·lusió tornar a entrenar amb tots els companys. He estat molts dies apartat, entrenant sol al gimnàs, després al camp al marge i, per fi, ja estic fent coses amb el grup. Molt content. Les sensacions són bones”.

Quan podrà estar a disposició de Manolo?

“Jo crec i m’agradaria poder anar ja convocat després de l’aturada. No em vull marcar cap data. No tornaré fins que cregui que puc tornar a competir a un gran nivell. Si estic abans millor, i si estic després no passa res. Vull començar a competir quan estigui bé. No tinc pressa, no em ve d’un mes més”.

Com ho ha portat anímicament?

“Hi ha dies millors i dies pitjors, però no soc una persona trista ni pessimista. Els problemes s’han d’afrontar amb alegria. He passat moltes hores en el gimnàs, espero tornar més fort que abans”.

Torna en un moment on la situació és completament diferent. L’Espanyol està a primera i s’ha canviat d’entrenador

“Com millor vagin les coses, més oportunitats podré tenir. Si l’equip va sumant punts i està en una zona estable i tranquil·la serà molt millor per la meva tornada perquè l’exigència serà sempre molt gran, però em permetrà anar entrant a poc a poc. Espero tornar més fort i haver millorat”.

Com veu a l’equip?

“Veig a l’equip molt bé. Amb Manolo hem guanyat identitat, sabem el que som i el que volem fer. Tenir una identitat és molt important. El míster té la seva idea, i l’equip ho està fent molt bé”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)