Espanyol

Reinici exigent a San Mamés

Espanyol. Els periquitos tornen a la lliga després de l’aturada amb l’objectiu de competir com fins ara en grans escenaris

L’Espanyol torna a la competició després de l’aturada de seleccions amb un repte de màxima exigència. Els blanc-i-blaus s’enfronten avui a l’Athletic a San Mamés (14 h) en la desena jornada de lliga. Ho fan amb l’objectiu de mantenir la gran imatge que ha mostrat l’equip fins ara en els grans escenaris que ha visitat, com el Bernabéu, el Villamarín i el Metropolitano. Tan sols davant l’Atlético van aconseguir sumar, però les sensacions van ser positives en tots els compromisos, per això Manolo González es va mostrar optimista en la prèvia: “Estic molt confiat, hem demostrat que podem competir en qualsevol camp. Estic convençut que farem bon partit.”

El tècnic té clar que tenen la capacitat per guanyar a Bilbao seguint aquest camí, conscient que tenen davant un gran rival i un gran ambient: “Hem de tenir personalitat, seguir el pla de partit que tenim, córrer igual que ells, o més, i competir el millor possible. No hi ha un altra fórmula.”

L’Espanyol tan sols ha sumat un punt lluny de Cornellà, però Manolo no vol parlar d’urgències: “És urgent guanyar sempre, no a fora. Guanyar demà seria una injecció de moral, però m’importen les sensacions.” Han treballat aquestes dues setmanes per créixer ofensivament a domicili. “Necessitem un pas endavant en atac, necessitem a fora tenir la valentia que tenim a casa”, expressa el tècnic, que recupera Cabrera per al duel d’avui però que no podrà disposar encara de Puado, que va tornar a tenir molèsties ahir. A més, també perd Calero, Ünüvar i Pacheco.

4 Partits guanyats 3

2 Partits empatats 1

3 Partits perduts 5

13 Gols a favor 9

10 Gols en contra 13

LA PRÈVIA

A San Mamés hem de tenir personalitat, córrer com ells, o més, i competir el millor possible. No hi ha cap altra fórmula
Estic molt confiat amb l’equip, hem demostrat que podem competir en qualsevol camp
Manolo González
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)